Home    Stiri    2010                                 înapoi / back
   Stiri
   NOIEMBRIE 2010
 
          
 
  18 noiembrie 2010    
    Scrisoare deschisa catre rapidistii din teren
online | vizualizari  
         

 
              Scrisoare deschisa catre rapidistii din teren

        Avancronica Rapid – Universitatea Cluj
      Formatia din Giulesti intalneste in etapa a-XVI-a echipa emblema a Clujului, Universitatea. Dupa dubla nereusita cu rivala din Ghencea in campionat si cupa, meciuri in care Rapidului i-au lipsit gurile de foc din fata portii, infrangerea de la Targu Mures a pus si mai multa sare pe rana, o rana care nu ne face decat sa regasim in amintiri un Daniel Niculae, un Ionut Mazilu, un Alexandru Ionita, atacantii care ii pedepseau in trecutul nu prea indepartat pe cei care paseau in Giulesti cu tupeu.
      Era momentul ca stadionul sa prinda viata, momentul in care rapidistii sa arate ca dragostea pentru Rapid iti da puterea sa ierti, ca Rapidul se iubeste neconditionat, ca indiferent de ceea ce patimim, noi rapidistii suntem mereu alaturi de culorile pe care le purtam in suflet in fiecare clipa. Corul Giulestiului din pacate nu va avea posibilitatea sa fie alaturi de echipa maine, acest lucru fiind poate cel mai dureros dupa aceste 2 saptamani triste pentru suflarea alb-visinie.
      Dragi rapidisti ce aveti onoarea de a imbraca tricoul mult iubit, jucati cu mintea in teren si cu sufletul alaturi de noi, pentru ca timp de 90 de minute maine seara de la 20:30, vom fi alaturi de voi. Nu ne veti auzi, sau poate veti auzi strigatul catorva zeci de rapidisti care se vor urca pe Teatrul Giulesti si vor incerca sa se faca auziti in linistea ce va domni pe stadion, simtiti-ne aproape, pentru ca Rapid e o stare de spirit, pentru ca reprezentati o echipa care, intr-adevar, nu are cei mai multi suporteri, dar ii are pe cei mai sufletisti. Pentru voi meciul asta trebuie sa fie un nou inceput, meciul in care sa regasiti spiritul rapidist , trebuie sa luptati pentru fiecare minge si sa fiti mereu constienti ca vulcanul e acolo, in inimile noastre.
      Draga Sumi, stim ca ne iubesti nespus si probabil prima ta infrangere in Giulesti ti-a adus lacrimi pe obraji. Stim ca gazonul pe care din dragoste l-ai sarutat, nu ai fi vrut sa-l parasesti vreodata invins. Stim ca daca ai fi putut, ti-ai fi lasat costumul pe banca si ai fi sarit in echipamentul Rapidului sa lupti cu adversarii, pana la ultimul strop de energie. Capul sus, pentru ca vom fi alaturi de tine, la bine si la greu. Dragostea noastra pentru tine nu are limite. Transmite-le jucatorilor ceea ce simti tu pentru Rapid, pentru ca sigur tu esti cel mai in masura sa faci asta. Esti un “nebun dupa Rapid”, esti o legenda a acestui club, un om extraordinar. Ridica echipa pe care-o iubesti acolo unde ii este locul. Maine e ziua primului pas.

      Asta e Rapidul din Giulesti, iubeste-l si-ai sa-nnebunesti…

Horia


     
      CHAT RapidFans  

voteaza RapidFans.RO in Romanian Top 66