Home     Stiri     2010     2011                 inapoi / back
   Stiri 27 octombrie 2011
 
          
 
      
    La multi ani Alex | 27 octombrie 2011
online | vizualizari  
         
 


La multi ani ALEX

27 octombrie 2011
Alex

Un suflet visiniu

In toamna anului 2000 urma sa ia nastere un suflet visiniu, acest suflet visiniu despre care multi dintre voi se intreaba oare cine este si ce cauta el alaturi de bannerele brigazilor noastre la fiecare meci. Ei bine, multi dintre noi rostim printre primele cuvinte “mama” sau “tata” insa el a inceput viata rostind Rapid.

Astazi am decis sa creionez in cateva cuvinte povestea acestui sufletel visiniu, iar ziua de azi nu este una oarecare, este ziua in care implineste varsta de 11 ani. Istoria acestui banner pe care scrie “Oriunde in lume suntem de nedespartit, eu, Alex si Rapid” este una cat se poate de emotionanta. Inaintea meciului cu FC Nürnberg tatal sau i-a promis ca il ia la meciul din Germania, insa viata, asa cum o facuse si cu ceva vreme inainte, a reusit sa ii desparta pe cei doi. Intrucat tatal ii promisese ca il duce la meci a cautat o varianta de a indeplini copilului sau visul de a fi impreuna alaturi de echipa lor de suflet. Desi distanta dintre cei doi era una imposibila pentru a incuraja echipa Rapid impreuna, acest banner a putut sa ii aduca impreuna pe arena din Nürnberg.

Putini dintre voi stiu ca acest pusti urmareste fiecare miscare a echipei noastre Rapid, la o distanta de peste 3000 km de iubitul nostru Giulesti. Pentru ca isi petrece vacanta de vara in Romania Alex a trebuit, datorita domnului Copos sa mearga atat la meciurile de acasa, cat si la meciurile din deplasare, pe alte stadioane situate chiar la sute de km, dar ce mai conteaza cand bati mii de km pentru a-ti vedea idolii alergand in iarba. Pentru noi Rapid inseamna o dragoste eterna, este dragostea ce nu te poate insela, o dragoste ce o purtam in suflet indiferent unde ne arunca viata, indiferent de coltul unde suntem obligati sa ne traim un capitol din viata. Cu sangele visiniu ne nastem in vene si nimic din lume nu ne poate face sa iubim mai putin acest mit numit Rapid.

Undeva in sudul Italiei inima lui Alex bate pentru Rapid.

La multi ani Alex, iti dorim sa prinzi anii pe care ii are Nea Chivu alaturi de Rapid.

Alex Alex Alex Alex Alex Alex 
     
      CHAT RapidFans  
voteaza RapidFans.RO in Romanian Top 66