Home     Stiri     2010     2011                 inapoi / back
Antrenament
Foto
Video
         
Forum
   Stiri
   IUNIE 2011
 
          
 
   13 iunie 2011    
    Antrenament RAPID cu Razvan LUCESCU la ProRAPID
online | vizualizari  
           

 

Primul antrenament pentru Razvan Lucescu la Rapid!

Tehnicianul Răzvan Lucescu a condus, luni, primul antrenament la formaţia Rapid, la baza Pro Rapid, el având la dispoziţie 17 jucători, din care cinci de la echipa de tineret.

Lucescu, ajutat de secunzii Marian Rada şi Cristian Petre, a condus o şedinţă de pregătire la care au participat: Herea, Pancu, Apostol, Roman, N. Grigore, Deac, Grigorie, Sburlea, Dobroiu, Coman, Drăghia, Straton şi cinci jucători de la tineret: Al. Ioniţă, Ciolacu, Dăescu, Martin şi Ad. Grigore.

De la antrenament au lipsit Mircea Bornescu, Costin Lazăr şi Lucian Răduţă, care au fost prezenţi la reunire, dar au plecat înainte de şedinţa de pregătire.

 Niciunul dintre jucătorii străini din lotul Rapidului nu a fost prezent la reunire, urmând să vină pe parcursul zilelor următoare, iar fotbaliştii convocaţi la turneul naţionalei din America de Sud vor reveni la echipă în 24 iunie.

 Primul cantonament, din perioada 20-30 iunie, va avea loc în Austria, urmând ca al doilea turneu să aibă loc în Estonia ( 5-9 iulie) şi apoi între 9-15 iulie, în Austria.

Povestea de dragoste dintre "Pepe" Bornescu şi Rapid se încheie după două sezoane, în care goalkeeper-ul venit de la Univesistatea Craiova a apărat de 24 de ori, în campionat, poarta giuleştenilor. 

Bornescu a avut în această după-amiază o întâlnire cu Răzvan Lucescu, care i-a transmis că Dani Coman va fi opţiunea sa numărul unu pentru poarta Rapidului în noul sezon. Aşa cum a declarat în zilele precedente, Bornescu nu vrea să accepte statutul de rezervă şi a decis că e mai bine să plece din Giuleşti.

"Pepe" se va pregăti cel mai probabil cu echipa a doua până în momentul în care îşi va găsi o nouă echipă echipă.

Dinamo e interesată de serviciile sale, "câinii" dorind să-şi completeze lotul cu un portar experimentat, după despărţirea de Emilian Dolha.

Aceeaşi soartă cu cea a portarului rapidist o are şi atacantul Lucian Răduţă, care nu intră în vederile noului antrenor şi se va pregăti de acum înainte cu echipa a doua.

prosport.ro

Antrenament
Foto
Video
         
Forum
     
      CHAT RapidFans  
voteaza RapidFans.RO in Romanian Top 66