Home     Stiri     2010     2011                 inapoi / back
Conferinta
Foto
Video
         
Forum
   Stiri
   IUNIE 2011
 
          
 
   13 iunie 2011    
    Conferinta presa la Hilton Hotel - Razvan LUCESCU
online | vizualizari  
           

 

RAZVAN LUCESCU A SEMNAT PE 2 ANI CU RAPID

George Copos i-a urat bun venit lui Răzvan Lucescu la Rapid. Acesta a spus că noul antrenor va avea contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă doi. Din punctul de vedere al patronului, acesta este cel mai reuşit transfer al echipei din Giuleşti

"Răzvan schimbă standardele. Această idee mi-a venit la o cafea pe care am băut-o împreună cu el. Va trebui să avem cel mai bun joc, chiar dacă nu vom avea obiectiv cîştigarea campionatului. Vrem să terminăm pe primele locuri şi calificarea într-o cupă europeană, poate chiar Liga Campionilor. 

Rapid avea nevoie de Răzvan Lucescu, este cea mai bună reuşită pe care puteam să o prezentăm. Va avea contract de doi ani de zile, plus o clauză de prelungire de încă doi ani. Va fi o perioadă grea, în care foarte multe echipe se întăresc.

Răzvan vine cu o experienţă mare pe care a căpătat-o la naţională. Eu am realizat că el este un om mai puternic pentru că a fost criticat în repetate rînduri de foarte mulţi oameni. 

Jucătorii de la Rapid au poate cele mai mari contracte din ţară, iar în acelaşi timp am reuşit să avem un joc frumos şi să prindem cupele europene.", a spus Copos în conferinţă de presă.

"Am discutat cu Conceicao să preia echipa, dar după victoria României cu Bosnia, ne-am decis să mergem pe mîna lui Răzvan", a mai spus Copos.

gsp.ro

Conferinta
Foto
Video
         
Forum
     
      CHAT RapidFans  
voteaza RapidFans.RO in Romanian Top 66