.  Home   .  Stiri   .  2010   .  2011   .  2012                 inapoi / back .
+ Add
   Stiri 6 aprilie 2012
 
          
 
    INTERVIU IN EXCLUSIVITATE CU MARIUS MALDARASANU
online | vizualizari  



Malda: "Ma bucur ca fanii nu m-au uitat. Le multumesc din inima!"

Apasa pentru poza la dimensiunea mare

Intr-un interviu acordat in exclusivitate site-ului RapidFans, fostul capitan al Rapidului, Marius Maldarasanu, spune ca gestul fanilor rapidisti de la inceputul meciului cu Dinamo l-a lasat fara cuvinte.

Marius, in debutul partidei cu Dinamo, galeria alb-visinie a fluturat mai multe steaguri cu chipurile si numele fostelor glorii, printre care te regaseai si tu. Ce ne poti spune?

Sunt placut surprins si emotionat. Este ca o multumire pentru cei 10 ani petrecuti la Rapid. Inseamna ca am facut ceva pentru aceasta echipa si ma bucur ca nu am fost uitat. Asa bucurie n-am mai simtit de mult timp.

Mai tii legatura cu cineva de la Rapid?


Mai vorbesc cu Maftei, care joaca acum la CFR si chiar ne aduceam aminte ca noi eram doi jucatori care duceau greul, iar numele noastre nu prea erau scandate. Poate doar la derby-uri. In rest, altii erau favoritii. Totusi, nu pot sa nu le multumesc fanilor pentru ca m-au incurajat mult dupa accidentarea care m-a tinut departe de gazon sase luni.

Cum a fost acel moment?

Stiu ca m-am accidentat dupa meciul cu Hertha Berlin, am stat sase luni pe margine si trebuia sa revin la un meci cu Vasluiul, acasa. Ma gandeam ca o sa intru si eu 10 minute. La pauza era 0-0 iar Razvan, tot el era si atunci m-a bagat din minutul 46. Am castigat in final cu 2-0.

Mai urmaresti meciurile Rapidului?

Desigur. Stiu ca au o echipa buna, ii vedeam printre pretendentii la campionat. Au urmat insa acele scurt-circuite, care, spun eu, sunt specifice Rapidului. Si pe vremea mea se intampla la fel.

Ce crezi ca le-a lipsit alb-visiniilor in aceasta perioada?

Norocul. Chiar glumeam cu apropiatii mei ca in perioada in care am jucat acolo mereu am jucat in cupe europene, am luat un trofeu. Din 2008, de cand m-am transferat la Brasov, au intrat intr-un con de umbra pana anul trecut. As putea spune, glumind bine-nteles, ca Rapidului ii lipseste.Maldarasanu.
Cum isi petrece ziua Marius Maldarasanu acum, dupa retragerea din fotbal?

Petrec foarte mult timp cu familia. Desi am fost in discutii cu mai multe echipe sa mai joc, uite ca in vara asta se implinesc doi ani de cand stau pe margine. Fac miscare de 3 ori pe saptamana, nu m-am ingrasat deloc.inca astept, nu ma grabesc.

Planuri de antrenorat?

Da, mi-ar placea, insa chiar si la Divizia C nu se mai poate antrena cu licenta B. Astept anul viitor sa vad care sunt conditiile si apoi as vrea s-o iau incet, de jos in sus. Nu-mi place sa ard etape. Asa am fost ca jucator, asa imi doresc sa fiu si ca antrenor. As accepta chiar si sa fiu secundul unui antrenor mai intai.

Ai vreun mesaj pentru fanii Rapidului?

Ii apreciez foarte mult si le transmit multa sanatate. Sa-si incurajeze echipa asa cum fac de obicei si sa fie alaturi de jucatori atat la bine cat si la greu.


by Herdelea

 

+ Add
voteaza RapidFans in Romanian Top 66