.  Home   .  Stiri   .  2010   .  2011   .  2012                 inapoi / back .
+ Add
   Stiri 12 aprilie 2012
 
          
 
    INTERVIU IN EXCLUSIVITATE | CATALIN STRATON
online | vizualizari  



      Straton: "Rapidul ocupa un loc in inima mea pana la moarte!"

Apasa pentru poza la dimensiunea mare

      Doar rezerva in meciul de Cupa, Catalin Straton spune ca i-a fost destul de greu sa vina in Giulesti ca adversar. Chiar daca nu prea joaca nici la Vaslui, fostul goalkeeper alb-visiniu spune ca isi asteapta cuminte randul si spera in sansa lui pana la capat.

      La finalul partidei RAPID - FC Vaslui scor 3-2 din semifinala Cupei Romaniei Timisoareana, meci disputat miercuri 11 aprilie 2012 pe stadionul Giulesti, Catalin Straton a acceptat sa vorbeasca in exclusivitate pentru site-ul RapidFans ...


Catalin, a meritat Rapidul sa se califice in finala?
A fost un meci strans, si noi am jucat bine si parerea mea e ca ne-am fi putut califica. De mic sunt rapidist, dar mi-as fi dorit sa ne calificam. Acum asta e, trebuie sa ne concentram pe campionat, cupa e deja istorie.

Nu ai gresit vestiarul cand ai intrat pe stadion?
Nu, am avut grija sa intru la "oaspeti". Rapidul va ocupa pana la moarte un loc in inima mea. Dar acum sunt la Vaslui, tin cu Vasluiul si vreau sa-mi fac treaba aici cat mai bine.

Ai fugit de statutul de rezerva de la Rapid, dar nici la Vaslui nu ai prea jucat.
Va dati seama, sunt un pic dezamagit ca nu prea joc, dar imi astept randul si cred ca va veni si momentul meu. Fiecare are soarta lui.

Cum a fost meciul fara fanii rapidisti?
A fost frumos, atmosfera buna, dar parca ar fi fost si mai placut cu galeria in spate. Sunt convins ca daca nu s-ar fi jucat cu portile inchise era cu adevarat o atmosfera incendiara.

Multumim frumos, Catalin, mult succes pe mai departe!

by Herdelea

 

+ Add
voteaza RapidFans in Romanian Top 66