.  Home   .  Stiri   .  2010   .  2011   .  2012                 inapoi / back .
+ Add
   Stiri 17 aprilie 2012
 
          
 
    INTERVIU IN EXCLUSIVITATE | RUI DUARTE
online | vizualizari  



      Duarte: "Vom face totul pentru a invinge Steaua!"

Apasa pentru poza la dimensiunea mare

      Rui Duarte a declarat pentru siteul suporterilor RapidFans.ro ca, in ciuda scorului inregistrat la finalul meciului cu Vointa Sibiu s-a temut de partida contra ardelenilor.

      Felicitari, Rui pentru victorie. Cum a fost meciul?
      Chiar daca am controlat partida, ne-a fost un pic frica, pentru ca stiam ca Sibiul va veni sa se apere, si daca nu dadeam primul gol asa repede, era mai greu. 

      A intervenit si oboseala in jocul vostru? 
      Echipa a jucat patru meciuri foarte grele din trei in trei zile. Era normal sa apara si astfel de momente. Dupa ce am marcat primul gol, am incercat sa tinem mai mult de minge, sa avem posesie.

      Puteti spune ca ati reintrat in lupta pentru titlu?
      Deocamdata, cei de la CFR sunt cei in avantaj. Ei sunt pe primul loc. Toata lumea vorbeste de Steaua, ca trage la titlu, dar eu spun ca CFR-ul ramane principala candidata la tiltu.

      "Daca Steaua spera la titlu, noi de ce sa n-o facem?"

      Toti spun ca Steaua vine tare din spate, totusi ei au un program mai greu.
      Pentru mine.daca lumea spune ca Steaua are sanse la titlu, si eu pot zice ca si Rapidul se poate bate la titlu. Este doar un punct diferenta intre noi, plus ca vom juca cu Steaua pe teren propriu. 

      Cum ti s-a parut atmosfera in partida cu Sibiu?
      Multumesc faniilor care au venit la stadion. Stiu ca le-a fost greu sa vina in prima zi de Paste, dar s-a vazut cate persoane iubesc Rapidul. E drept ca ne-a fost mai greu cu Vaslui. Suntem mai puternici cand avem suporterii in spate, sunt cei mai buni din Romania. Ne ajuta enorm. 

      Ce le transmiti fanilor pentru meciul cu Steaua?
      Noi vom da 100% pentru a castiga acel meci. Acum nu ne gandim decat la urmatoarea partida cu Mioveni, dar ii asigur ca vom face tot ce putem sa castigam contra ros-albastrilor.

      by Herdelea

 

+ Add
voteaza RapidFans in Romanian Top 66