.  Home   .  Stiri   .  2010   .  2011   .  2012                 inapoi / back .
+ Add
   Stiri 23 APRILIE 2012
 
          
 
    INTERVIU IN EXCLUSIVITATE | Marius Sumudica
online | vizualizari  



      SumiGoL: "Cand sunt trist dau pe youtube si ma uit la galeria RAPIDului"

Apasa pentru poza la dimensiunea mare

      Fosta glorie alb-visinie a prefatat in exclusivitate pentru site-ul RapidFans.ro derby-ul de duminca seara din Giulesti, contra stelei. Sumudica mizeaza pe forta grupului lui Razvan Lucescu si spune ca va urmari partida singur, pentru a se putea manifesta in liniste.

      1. Marius, cum vezi meciul contra Stelei?

      Cu siguranta e o partida decisiva pentru ambele echipe in lupta pentru titlu. Sper sa bata RAPIDul si sa ia o optiune serioasa pentru castigarea campionatului. 

      2. Cine crezi ca va face diferenta in partida de duminica?

      Nu stiu daca neaparat un anumit jucator, cat grupul. Sunt puternici, au un antrenor bun, care, cu siguranta, stie ce are de facut. E bine ca au reusit sa-si revina dupa ultima infrangere, pe care, din pacate, chiar eu le-am administrat-o, cu Brasovul. Chiar declaram atunci ca un ochi plange si altul rade. Mi-am respectat profesia, dar inauntrul meu bucuria nu putea fi completa.

Apasa pentru poza la dimensiunea mare       3. De la sTEAUA ce jucatori ti se par cei mai periculosi?

      Poate Tanase si Chipciu ar fi mai tehnici, dar eu spun ca la ora actuala RAPIDul e peste sTEAUA. Si prin prisma rezultatelor, dar si a lotului. Am incredere in Herea, Deac, Fane Grigorie, chiar si Pancu. Stiu ce inseamna un derby cu sTEAUA pentru Pancu ... stiu ce insemna un asemenea derby pentru mine ...


      4. Chiar, cum erau meciurile astea?

      Mai intrebi? Fantastice. Abia asteptam sa intram pe teren. Cu suporterii in spate si cu atmosfera pe care o creaza fanii in Giulesti, parca aveam aripi. De altfel, oriunde merg suporterii RAPIDului, chiar daca sunt doar 6 la numar, creaza o atmosfera fantastica, inimaginabila. Dar, mai bine nu mai zic nimic, ca iar vor spune unii ca ma dau bine cu suporterii ...

      5. La meciul cu Dinamo, au afisat un banner pe care era si chipul tau. Ai ramas pentru totdeauna in inimile lor ...

      Uite, sa-ti mai spun ceva. Cand vreau sa ma linistesc si sa-mi revin, il iau pe fi-miu, deschidem calculatorul, dam pe youtube si ne uitam la galeria RAPIDului. Mi se face pielea de gaina cand aud cantecele lor. Iar asta o simt doar rapidistii adevarati. Din punctul asta de vedere, am un regret ca nu m-am putut bucura alaturi de ei cand am antrenat RAPIDul, referitor la meciurile cu sTEAUA ... dar nu-i nimic, mi-am luat revansa cand eram la Astra.

      6. Vii la meci duminica?

      Nu, prefer sa stau acasa. O sa ma inchid intr-o camera si nu mai ies decat dupa ce se termina meciul. Nu vrei sa stii cum ma manifest. Asa cum sunt ca antrenor, asa sunt si acasa. La orice faza de poarta, tip, strig ... Asta-s eu, ce sa fac? 

      7. Faptul ca meciul va fi arbitrat de o brigada straina cum ti se pare?

      E un lucru bun. Nu mai ies discutii. Atentia va fi indreptata doar spre jucatori. Si chiar daca vor fi greseli, nu cred ca vor fi intentionate.

      8. Un pronostic?

      Nu dau pronosticuri, dar RAPIDul va bate! Trebuie sa fie agresivi si determinati.

      by Herdelea

 

+ Add
voteaza RapidFans in Romanian Top 66