.  Home   .  Stiri   .  2010   .  2011   .  2012                 inapoi / back .
+ Add
   Stiri 9 MAI 2012
 
          
 
    EXCLUSIVITATE RAPIDFANS
online | vizualizari  



      De ce nu inghite FRF Rapidul ?

Apasa pentru poza la dimensiunea mare

      Pe cand era selectionerul echipei nationale, Razvan Lucescu a avut o relatie normala cu presedintele Federatiei, Mircea Sandu. Lucrurile s-au stricat in momentul in care Razvan a decis sa paraseasca nationala chiar inaintea turneului din America de Sud. Asa ceva a fost prea mult in opinia lui Sandu, care si-a jurat in barba ca nu va lasa lucrurile neterminate.
      Ulterior, Razvan Lucescu a ales Rapidul. Iar amenintarile lui Sandu nu i-au dat pace. Si cum altel poti lovi mai dur intr-o echipa care se bate pentru campionat decat lasand-o fara suporterii ei inimosi? Iar momentul ales a fost ideal: pe final de campionat, cand cinci echipe se luptau pentru titlu. Rapidul, evident, era una dintre ele.

      Dinamo ba, Rapid da
      Fapte reale: 

      1. Rapidul are terenul suspendat in partida cu FCM Targu Mures. Razvan Lucescu, Zotta si preparatorul Diego Longo sunt eliminati de centralul Robert Dumitru. Longo il imbranceste pe un oficial al oaspetilor (numele e mai putin relevant, ceva legat de helesteu).       Urmari: Rapid joaca fara spectatori si ultimele doua etape de campionat, Razvan nu mai poate sta pe banca, Longo e suspendat si amendat ... .
      2. Inainte de Dinamo - CFR, o parte dintre fanii gazdelor s-au luat la bataie. Au fost scosi afara de Jandarmi. A fost Dinamo suspendata ? Raspunsul il stim cu totii: NU
      Eu ma intreb doar ce l-ar mai putea determina pe Razvan Lucescu sa continue si sezonul viitor la Rapid ... .

      Rapid nu-i pe gustul puterii ... Fii tare, Razvane!

      by Herdelea

+ Add
voteaza RapidFans in Romanian Top 66