.  Home   .  Stiri   .  2010   .  2011   .  2012                 inapoi / back .
+ Add
   Stiri 9 MAI 2012
 
          
 
    INTERVIU IN EXCLUSIVITATE | Robert Ilyes
online | vizualizari  



      Robert Ilyes: "Giulestiul mi-a dat mentalitatea de invingator"

Apasa pentru poza la dimensiunea mare

      Chiar daca nu a jucat in partida de duminica seara fiind suspendat, mijlocasul lui FCM Targu Mures, si totodata fostul rapidist Robert Ilyes a acceptat sa dezvaluie in exclusivitate pentru site-ul RapidFans.ro cum s-a simtit din nou in Giulesti.

      Robert, cat de mult le-a lipsit giulestenilor galeria in partida cu Targu Mures?
      Foarte mult. E pacat ca Rapidul nu a putut beneficia de suportul fanilor. Cu siguranta, si jucatorii au avut de suferit.

      Mai are sanse Rapidul la campionat?
      Se va juca pana in ultima etapa. Si CFR-ul mai are meciuri destul de grele pana la final, iar dupa parerea mea nu merita primul loc dupa jocul prestat.

      Despre Rapid? 
      Eu tin pumnii Rapidului, este echipa mea de suflet, aici m-am afirmat ca fotbalist, aici am invatat ce inseamna sa fii profesionist, sa gandesti tot timpul sa castigi si asa mi-a ramas si acum in sange: tot timpul de cand am plecat din Giulesti, am mentalitatea de invingator. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut aceasta ocazie. Pana la 27 de ani, nu stiam ce inseamna sa ai mentalitatea de invingator.

      Cat timpi mai ai de gand sa joci?
      De la vreo 32 de ani tot zic ca mai joc un an, si apoi inca unul si tot asa. E bine ca ma tin picioarele, sunt sanatos, n-am avut vreo accidentare mai grava pana acum in cariera. La finalul campionatului, ma voi consulta cu familia si apoi voi lua o decizie.

      by Herdelea

+ Add
voteaza RapidFans in Romanian Top 66