.  Home   .  Stiri   .  2010   .  2011   .  2012  back
+ Add
   Stiri 25 MAI 2012
 
          
 
    Pastrati-l pe Pancu in Giulesti!
online | vizualizari  
+ Add
Apasa pentru poza la dimensiunea mare

Pastrati-l pe Pancu in Giulesti!

      Finalul meciului cu Dinamo i-a gasit pe fotbalistii giulesteni cu lacrimi in ochi. Prabusiti pe gazon, tristi, privind in gol la bucuria dinamovista. Dintre toate suspinele si parerile de rau, se distingea clar una care "urla" mai tare ca restul. Durerea din inima lui nu putea fi exprimata in fata microfoanelor care-l asteptau la iesirea de la vestiare. Nici chiar bucuria de la golul reusit in poarta fostului dinamovist Fouhami, cu mult timp in urma, nu putea balansa strigatul interior de ciuda din seara de 23 mai.

      Rapidul este pe cale sa-i mai inchida o usa in nas unui alt simbol. Nae Stanciu, Iulian Chirita, Vasile Maftei, Adi Iencsi si multi altii stiu lucrul asta cel mai bine. Totusi, Pancone a sperat ca va reusi sa schimbe "traditia". A incantat tribuna cum numai el stie s-o faca. Golul cu Medias sta marturie. A acceptat un salariu de junior fara sa clipeasca. De ce? Pentru ca evolua la echipa pe care o iubeste cel mai mult si care, la randu-i, l-a primit cu bratele deschise de atatea ori.

      Din pacate, pentru patronul acestei echipe, toate aceste lucruri nu sunt de ajuns. Nu conteaza ca prin venele jucatorului curge sange alb-visniu. E clar, pentru Copos, Daniel Pancu are o varsta si trebuie sa dispara.

      Domnule Copos, intreaga suflare visinie va roaga sa nu renuntati la Pancu! In goana dupa un alt antrenor, trageti-va un pic rasuflarea, si ganditi-va ca exista un jucator in jurul caruia se poate construi o echipa frumoasa. Nu-l aruncati ca pe o masea stricata! Nu mai faceti greselile din trecut!

      Pastrati-l pe Pancu in Giulesti!

      by Herdelea / RapidFans

+ Add
voteaza RapidFans in Romanian Top 66