.  Home   .  Stiri   .  2010   .  2011   .  2012  back
+ Add
   Stiri 20 septembrie 2012
 
          
 
    Apel catre jucatorii RAPIDului inaintea meciului cu sTEAUA
online | vizualizari  
+ Add


Apel catre jucatorii RAPIDului inaintea meciului cu sTEAUA

Apasa pentru poza la dimensiunea mare

Stimați fotbaliști,

Iată că a sosit și momentul în care noi, cei care suferim meci de meci pentru echipa noastră de suflet, dorim să vă adresăm un îndemn, o rugăminte sau pur și simplu să vă facem conștienți de importanța meciului de luni seară.

Partida de pe Național Arena nu este doar un simplu meci de campionat. Este un meci pe care noi, suporterii, îl așteptăm cu nerăbdare campionat de campionat. Poate vă întrebați de ce. Răspunsul este simplu: bucuria pe care o trăim după ce învingem o echipă comunistă nu se poate compara cu nimic altceva. Iar dacă nici acum nu înțelegeți, rugați-l pe Daniel Pancu să vă explice.

Însă acest comunicat nu este unul care să exprime stările pe care le trăim noi, suporterii, în aceste zile, ci așteptările pe care le avem de la voi.

Timp de 95 de minute vrem să vă vedem cum alergați pentru fiecare minge. Cum vă luptați pentru fiecare balon și pentru fiecare fază în parte. Cum transpirați pentru tradiția unei echipe de peste 80 de ani. Cum le veți închide gura unor personaje care nici măcar nu merită a fi menționate și care ne-au jignit de fiecare dată când au avut ocazia. De mai bine de 10 ani, adversarii voștri de luni n-au mai cunoscut gustul victoriei în meciurile directe de pe teren propriu. Încercați să nu le stricați "tradiția"!

Vă mai aduceți aminte promisiunea făcută în urmă cu puțin timp în urmă? " ... noi vă garantăm nu neapărat că vom câștiga toate meciurile - e imposibil așa ceva! - dar, cu siguranță, că vă vom răsplăti cu munca, sudoare, determinare și respect pentru voi și pentru tot ceea ce înseamnă istoria Rapidului!".

Meciul contra Stelei este cel mai bun prilej de a vă ține de promisiunile făcute.

Întreaga suflare rapidistă va fi cu ochii pe voi luni seară. Arătați-ne că vă pasă și că ne meritați!


RapidFans

+ Add
voteaza RapidFans in Romanian Top 66