.  Home   .  Stiri   .  2010   .  2011   .  2012  back
+ Add
   Stiri 20 octombrie 2012
 
          
 
    RAPID TRĂIEȘTE DOAR PRIN NOI
online | vizualizari  
+ Add
Apasa pentru poza la dimensiunea mare

RAPID TRĂIEȘTE DOAR PRIN NOI

De zeci de ani, rapidiștii se hrănesc cu firimiturile căzute de la masa bogaților. Le-au fost de ajuns pentru că au avut întotdeauna iubire din plin, care le-a ținut loc de orice altceva. De la un timp însă, până și firimiturile s-au împuținat, iar trăitul numai din iubire devine din ce în ce mai greu. E firesc să ai anumite așteptări atunci când iubești, se presupune că te-ai îndrăgostit de anumite calități ale acelui ceva/cineva, iar când descoperi că dezamăgirile (altădată presărate pe ici-colo cu mici bucurii) au devenit dezamăgiri și atât, îndoiala ți se strecoară în suflet fără să vrei. E de înțeles. Nimeni nu poate răbda la nesfârșit să fie tratat ca o cârpă de șters pe jos, oamenii au nevoie să li se răspundă măcar din când în când la dragostea pe care o oferă, cu același tip de dragoste, fie ea oricât de scurtă sau de rară. Când proporția între ceea ce oferi și ceea ce ți se oferă devine o sută la zero, când dai tot ce ai mai bun în sufletul tău și ți se răspunde cu un șuvoi de palme, e normal să răbufnești.

RAPIDiști, e momentul să dați afară din voi toată frustrarea strânsă de-a lungul timpului. Nu vă sfiiți. Nu vă mai abțineți. Dumnezeu știe cât ați răbdat și NIMENI nu are dreptul să vă condamne că nu mai puteți suporta. Înjurați, dați cu piciorul în ce nimeriți, spargeți ce vă vine la mână, manifestați-vă în orice mod (legal, desigur) care vă ajută să vă descărcați. E normal să vreți ca aceia care v-au adus în halul ăsta să plătească. Și vor plăti, pentru că istoria nu-și va mai aminti de ei. Dar până să ajungă istorie, vor plăti și în alt mod. Nu uitați niciodată că roata se întoarce și orice rău pe care îl faci cu bună știință se va întoarce ca un bumerang asupra ta. Înjurați-i cât vreți, aveți tot dreptul, dar nu vă răzbunați pe RAPID!

Amintiți-vă în fiecare clipă că RAPIDul, acel bătrân născut în '23, care a trecut cu fruntea sus printr-un război, prin zeci de ani de comunism, prin mii și mii de nedreptăți, acel RAPID de care v-ați îndrăgostit iremediabil, acel zeu la picioarele căruia au stat milioane de oameni de-a lungul timpului, NU e cel pe care trebuie să vă răzbunați. RAPIDul e acum neputincios, căzut în ghearele unora care nu-l iubesc, se zbate să reziste și își așteaptă nerăbdător ziua eliberării. RAPIDul vostru e captiv, RAPIDul vostru suferă alături de voi, dar nu se dă bătut. Nu vă dați nici voi! 

RAPIDul vă iubește la fel de mult cum îl iubiți și voi pe el, mi-a spus-o într-o zi când așteptam în parc, pe bancă, să înceapă un meci. S-a așezat lângă mine și m-a privit așa cum își privește un bunic nepoții. Are ochi pătrunzători, dar care degajă căldură și blândețe. E împovărat de timp, dar se menține în viață datorită glasurilor voastre, care sunt ambrozia și nectarul lui. Cu ochii împăienjeniți de lacrimi, vă imploră să nu-l lăsați, pentru că se va stinge și el odată cu ultima voce care va răsuna pe Giulești, odată cu ultimul glas care-i va striga numele, odată cu ultimul steag fluturat în cinstea lui. Nu lăsați să piară ființa care v-a învățat să iubiți cu adevărat, care v-a făcut să fiți atât de diferiți de restul lumii, care a dat sens existenței voastre. 

CONTINUAȚI SĂ CÂNTAȚI PENTRU RAPID, MENȚINEȚI-L ÎN VIAȚĂ ȘI NU RENUNȚAȚI LA DRAGOSTEA VOASTRĂ SUB NICIO FORMĂ!

ASTA VOR DUȘMANII, NU LE DAȚI SATISFACȚIE, ARĂTAȚI-LE A INFINITA OARĂ CE E DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ! 

HAI RAPID!


RAPIDUL NU SE DĂ BĂTUT. NU VĂ DAȚI NICI VOI!

+ Add
voteaza RapidFans in Romanian Top 66