Home    2008-2009    Cupa Romaniei    Meciuri/Rezultate
Meci
Avancronica
Cronica
Foto
Video
Bilete
Forum
TV LIVE
   Cronica
   16-imi
 
online | vizualizari   
   Petrolul Ploiesti - Rapid            
   Dragostea pentru Rapid e o nebunie !
by BADEa   


   O ameliorare? Nu merita sa vorbim despre asta atata timp cat ne chinuim sa invingem o echipa de locul 14 in liga secunda. Ba chiar e rusinos. Ne-am fi dorit o descatusare, o diferenta clara de goluri, pentru un psihic mai bun. Am invins in ultimele momente de joc, iar atmosfera de pe Giulesti a fost una ostila si trista. Am simtit totul mai profund decat altadata si asta pentru ca ieri am citit un interviu emotionant al lui Fanus Neagu despre Rapid si despre suporterii lui:
      "Unde sînt oare suporterii de altădată ai Rapidului, care dormeau pe stadion și puneau urechea pe gradene să asculte cum crește iarba călcată de Nicky Dumitriu? Pe mine m-au acuzat unii că m-am vîndut Rapidului. Da, le-am spus, m-am vîndut Rapidului pe două găleți de cărbuni și o mînă de traverse", a spus Fănuș Neagu pentru Gazeta Sporturilor.
      Cesinha a facut aseara spectacol prin cele doua goluri superbe, parca in cinstea cuvintelor lui Fanus Neagu. Am trecut din nou prin faza agonie si extaz pentru ca in final sa ne calificam in optimile cupei. De analizat nu sunt multe. Avem pe suflet aceleasi suparari si dezamagiri care numai prin multe victorii convingatoare se pot sterge. Va spun cu toata sinceritatea ca nu mai am incredere in Peseiro si in unii jucatori ai Rapidului, dar astept revenirea, momentele de glorie care sa ne faca fericiti si sa aduca din nou suporterii la stadion. Nu vreau sa mai vad Giulestiul atat de trist.
      Da, da, iar trebuie sa o luam de la capat! Si chiar nu-mi pasa. Azi sunt optimista si stiu ca tot langa Rapid trebuie si vom raman pe vecie.
      Dragostea asta? ... e pur si simplu o nebunie!