15 Iunie 2016 21:37:44

Rapidul meu

postat de BADEa in blogul BADEa

         Rapid Giulesti, amestesc de amintiri si oameni, amestesc de copilarie si lupta, cuvintele care combina cele mai revoltatoare sentimente pe care le-am trait pana acum, in viata mea. Iubire nemarginita, esti parte din mine, din sufletul meu. Pentru ca sunt lucruri pe care doar tu, cu farmecul tau, m-ai invatat sa le apreciez si sa le urmez. ( continuarea … )

17 Martie 2016 6:42:25

“Zâmbetul legendei Nae Manea”- o altă pagină din destinul Rapidului

postat de BADEa in blogul BADEa
online | vizualizari

           E despre Nae Manea, personajul principal din această carte. Eroul din poveştile bunicului, care prin simplitatea lui, continuă să ne cucerească. Îl găsesc şi acum, înainte de meci, în discuţii cu rapidiştii, în faţă la Fan Shop sau la intrare. N-aş fi putut să mă abţin pentru că aşa cum scrie şi pe coperta cărţii ’’nu poţi scrie cumpătat despre iubire’’. Aş completa că nu poţi scrie cumpătat despre vieţile oamenilor care iubesc Rapidul. Fiecare are poveştile lui. Îl înţeleg perfect pe Lucian Ionescu, autorul cărţii. ( continuarea … )

05 Martie 2016 23:32:46

Rapid = rapidisti

postat de BADEa in blogul BADEa
online | vizualizari

A plouat mult, marunt, la un moment dat, enervant, amestecat cu multe emotii, e doar Rapidul in B. Ploaia, mai mereu, spala si indeparteaza mizeria de prea mult timp adunata. Apa e cea care curata si este aducatoare de viata. ( continuarea … )

23 Ianuarie 2016 0:45:20

Dragi rapidişti,

postat de BADEa in blogul BADEa
online | vizualizari

         Vreau să vorbesc, să spun aceste lucruri astăzi, cu mult curaj, ca un răspuns, acum, când presa a început, din nou, să vadă sfârşitul Rapidului. Mulţi ar putea să spună că m-am găsit eu, singura, să nu cred şi să continui să am speranţa că ’’sfârşitul nu-i aici’’, aşa cum spunea Moţu’. ( continuarea … )

29 Octombrie 2015 14:41:19

Definiţia noastră

postat de BADEa in blogul BADEa
online | vizualizari

              Să povestesc despre un meci, pe care, indiferent de momentul în care l-am trăit, e un meci al Rapidului ce nu poate fi uitat vreodată. Deja mă gândesc, peste 20 ani, când cineva mă va întreba asta, ce voi povesti cu înţelepciune în glas. ( continuarea … )

pagina urmatoare »


RAPID