Home    2008-2009    Liga 1    Meciuri/Rezultate
Meci
Avancronica
Cronica
Foto
Video
Bilete
Deplasare
Forum
TV LIVE
   Cronica
   Etapa a XII-a
 
online | vizualizari   
   CS Otopeni - Rapid            
   Cronica meciului
by AMICU'   

   Un RAPID cam ezitant in prima repriza...au legat bine unele pase, ins ape contraatac Otopeniul a pus probleme mari. Daca erau mai tupeisti otopenii puteau intra cu avantaj mai mare la pauza. De remarcat fundasul togolez al otopenilor care l-a anihilat pe puternicul Boya. Ce-i drept la duel 1-1 togolezul a avut avantaj, insa la fazele fixe nu a stiu sa se plaseze si a gresit, pemitand RAPIDului sa egaleze.
      In prima repriza Andrade a scos miraculos o lovitura de cap a otopenilor. Dar in aparare cel mai bine a jucat Stefan Mardare, sigur pe el si mereu bine plasat.
      Cesinha a avut o prestatie de laudat, a ajutat defensiva, iesind foarte frumos mereu din situatii la limita si si-a ajutat si coechipeierii din atac. Daca mai si inscria era tacamul complet. La golul egalizator a fost aceeasi schema ca in meciul cu Dinamo, lovitura de colt , Cesinha de la scurt a prelungit pe spate si Jp Andrade a avut o lovitura de cap imparabila.
      Spadacio pe langa golul marcat a avut si o lovitura libera greu scoasa de portarul otopenilor.
      Adefemi usor stangaci si-a indeplinit bine rolul in aparare, creandu-si chiar si o ocazie de a inscrie.
      JP Andrade a dat un gol superb, golul revenirii in meci a RAPIDului. La golul marcat de Otopeni acesta a alunecat chiar inainte ca jucatorul lor sa suteze la poarta,. daca ramanea pe picioare o putea respinge lejer la cat de prost a tras ala.
      Spadacio a prins incredere si ca in meciul cu CFR a sutat de la distanta si cu noroc mingea s-a dus spectaculos in poarta. Daca ar continua sa suteze de la distanta, ar putea marca des astfel de goluri( ca ce-i drept, noroc are cu carul) din aceesi categorie mai fac parte si JP Andrade (care are un sut puternic) si N. Grigore.
      Eeeeee finalul de meci ne-a facut sa transpiram serios, mai ales ca Otopeniul a trecut la carma partidei si pe contraatac RAPIDul nu a reusit sa mai marcheze.
      Rezultat echitabil... si vorba aia, norcul tine cu cei puternici.

      Ps: Panduru isi cam da cu parerea prost de multe ori la postul ala de televiziune cu "specialisti"... zicea Panduru ca RAPIDul a reusit sa revina in meci doar cu echipe slab cotate iar cu cele mai puternice nu ar fi reusit. Sa ii aducem aminte ca am marcat cu CFR fiind usor dominati in acel moment, am intors rezultatul cu javrele care au deschis scorul prin minutul 60, am revenit cu Urziceni,ne-am suit pe ei si am primit lovitura de gratie pe un contraatac si o greseala de portar... iar cu steaua o sa revenim de la 0-2 si o sa ii batem cu 5-2