Home    2008-2009    Liga 1    Meciuri/Rezultate
Meci
Avancronica
Cronica
Foto
Video
Bilete
Deplasare
Forum
TV LIVE
   Deplasare
   Etapa a XII-a
 
online | vizualizari   
   CS Otopeni - Rapid            
   Deplasare - CS Otopeni - Rapid

Deplasarea galeriei la Ploiesti se va face cu trenul. Cei care pleaca cu masina personala la Ploiesti asteapta in fata sectorului rezervat galeriei Rapid.
Cei care doresc sa incurajeze echipa sunt anuntati ca plecarea celor care merg cu trenul este prevazuta pentru luni 27 octombrie la ora 12:30 din Gara de Nord .
Intalnirea suporterilor este la ora 12:00 in fata la biroul de informatii din incinta Garii de Nord.
NU uitati buletinul sau cartea de identitate sa o aveti la voi ... si biletul de intrare la meci.

      Incepand de azi 24 octombrie s-au pus in vanzare la casele de bilete de la stadionul Giulesti - Valentin Stanescu biletele pentru meciul cu CS Otopeni , la pretul de 10 lei . In ziua meciului la Ploiesti nu se vand bilete la meci conform hotararii jandarmeriei.

      Nu se admit in deplasare bauturi alcoolice cat si obiectele interzise de noile reglementari prevazute de "Legea nr. 4 din 8 ianuarie 2008 privind prevenirea și combaterea violenței" pentru accesul pe stadionul din Ploiesti .
Intoarcerea in Bucuresti este programata imediat dupa meci.

 Haideti sa mergem cat mai multi sa incurajam echipa noastra de suflet RAPID pentru a le arata tuturor ca spiritul RAPIDului traieste in noi , si ca nu vom fi niciodata invinsi. Dupa jocul din meciul cu Gaz Metan echipa a jucat un fotbal european si pentru asta trebuie sa ne incurajam echipa in meciul care urmeaza sa fie disputat la Ploiesti.

Suporterii rapidisti din Ploiesti sau cei care merg pe cont propriu cu masina ne asteapta in fata intrarii la sectorul rezervat galeriei Rapid pentru a intra impreuna la meci

HAI RAPID