Home    2008-2009    stiri                  înapoi / back
Stire
Foto
Video
       
Forum
TV LIVE
   Cantonament 18-24 ianuarie 2009
   antrenamentele din data de 21 ianuarie 2009
online | vizualizari   
   Rapid in Poiana Brasov            
   foto & video din cantonamentul echipei Rapid
by RapidFans   

Boya & Bozovic s-au trezit!
Dacă e cineva care se bucură de plecarea lui Peseiro, aceia cu siguranță sunt Boya și Bozovic. Cei doi se tachinează tot timpul cu noii antrenori, dar când vine vorba de alergat 8 kilometri prin zăpadă, nu-i întrece nimeni.

Manea și Rada au căutat un petic de asflat pentru a-și încălzi jucătorii. Cu ochii mijiți de somn, fotbaliștii au trecut peste rândurile de gărdulețe amplasate într-o parcare. J.P. Andrade alunecă și intră cu capul pe sub un obstacol (foto medalion), dar primele zâmbete dispar repede de pe fețele fotbaliștilor. De când au urcat în Poiană, rapidiștii trebuie să alerge câte 8 kilometri pe zi, și nici ieri n-a fost altfel.

Boya și Bozovic par legați de o coardă invizibilă, sunt nedezlipiți. Își impun ritmul, se motivează unul pe altul. La linia de sosire, antrenorii stau cu ochii pe cronometru. Apare primul pâlc de fotbaliști, iar în frunte sunt frații B&B. Campionii ieșirilor nocturne sunt primii și la antrenamente.

Manea e "dragutu", Pierre e Petre
Rapid De când a plecat Peseiro, lui Boya și lui Bozovic le-a revenit zâmbetul pe buze. Fundașul îi spune directorului tehnic "Nea Manea", iar camerunezul îl alintă cu apelativul "dragutu", nefiind în stare să pronunțe litera "ț". Atacantul are și el o poreclă, prenumele său Pierre transformându-se în neaoșul Petre.

Adevăratul spartan
Dacă ceilalți fotbaliști nu știu cum să se mai îmbrace pentru a scăpa de frig, fundașul rapidist Marius Constantin iese din nou din tipare. Nonconformistul fotbalist aleargă în tricou și pantaloni trei sferturi. "El e spartan, nu dinamoviștii", spunea patronul George Copos în urmă cu ceva vreme.

Pitbull, responsabilul cu buna dispoziție la Rapid
Atacantul Claudio Mejolaro Pitbull e responsabil cu buna dispoziție în lotul Rapidului.

Pentru că e în urmă cu pregătirea, brazilianul ajunge mereu ultimul după turele de alergare prin zăpadă. La antrenamentul de ieri-dimineață, Pitbull a fost iar la coadă, iar pe ultimii metri a scos un fluier din buzunar (foto sus), pentru a-și anunța sosirea, spre amuzamentul fotbaliștilor. Istovit, Pitbull s-a lăsat pe Marius Constantin (foto jos), cei doi fiind mai tot timpul împreună la Brașov, semn că s-a legat o nouă prietenie. "Am momente în care sunt foarte serios și momente în care trebuie să detensionăm atmosfera. Să ne simțim ca în familie", e deviza lui Pitbull.

Prosport


"S-au descătușat"
Marian Rada e mulțumit de cum se pregătesc rapidiștii și spune că plecarea lui Jose Peseiro le-a făcut bine jucătorilor

antrenament - Domnule Rada, sînteți mulțumit de cum se pregătesc jucătorii?

- Nu mulțumit, ci foarte bucuros. Chiar dacă nu și-au primit salariile, băieții se comportă foarte bine la antrenamente. Eu am discutat cu ei și le-am explicat că problemele financiare țin de conducerea administrativă și că indiferent ce se va întîmpla cu ei, această pregătire le va prinde bine. Oricum, noi sperăm să-și primească salariile cît mai repede.

- V-a fost greu să vă impuneți printre atîția străini?

- Nu, ba chiar pot spune că după plecarea lui Peseiro, băieții s-au descătușat și se antrenează cu zîmbetul pe buze.Atmosfera la echipă e mult mai bună decît înainte și sperăm să rămînă așa în continuare.

- Rapid în Poiană, Steaua în Spania, Dinamo și CFR în Antalya. Ați fi preferat să mergeți undeva unde era mai cald?

- Și aici vremea a fost foarte frumoasă, cu mult soare, 10-11 grade Celsius. În plus, cantonamentele montane au dat rezultate întotdeauna. Eu cred că mai bine ne pregătim aici, decît să alergăm în jurul terenului pînă ne ia amețeala. Așa, mai schimbăm peisajul și trece mai repede această perioadă.
gsp.ro

 

      CHAT RapidFans  


voteaza RapidFans.RO in Romanian Top 66