19 August 2008 22:15:25

Mai e putin …

postat de Lacra in blogul Lăcră

Mai e putin si va incepe derby-ul, mai sunt doar cateva zile si totusi la nivel oficial a inceput. Cu un scandal, ca doar nu se putea altfel…Toata lumea acuza Rapidul pentru scandalul provocat de Rednic inaintea partidei de la Galati. Parerile sunt pro si contra. Dar totusi nu inteleg…de ce, cunoscand legea si regulamentul, Rednic a sunat la Frf sa ceara aprobare…e oficial de-al Galatiului sau de la Frf? Pai si atunci? Parca se spune ca unde-i lege nu-i tocmeala, dar cum noi traim in Romania zilelor noastre…LEGE se presupune ca e doar pentru unii, doar unii sunt dati exemplu sa fie pedepsiti ca nu cumva altii sa calce pe urma…legea se aplica doar de partea celor puternici, de partea celor care arunca mai mult cu banul. Nu este o noutate pentru nimeni ceea ce spun. Dar hai sa il lasam pe Rednic, care a stiut doar sa semene scandal in ultimii ani, cand i-a enervat si pe suporterii dinamovisti sip e cei rapidisti cu declaratiile facute. Rednic de acum e la trecut pentru noi, sa-l lasam acolo unde este.
Mai este un scandal, mai marunt pentru presa si mai mare pentru noi suporterii, cei ce suferim langa echipele noastre. E vorba de scandalul biletelor . Nu pot sa inteleg conducerea noastra, nu imi pot inchipui ce vrea sa faca? Sunt oare kamikaze? Nu este returul ca sa poata juca murdar…suntem abia la inceput si or sa urmeze deplasari dificile in care echipa va avea nevoie de noi, de cantecele noastre. Ce o sa facem, o sa ne plateasca domnii din conducere biletele? Hai sa fim seriosi, acum suntem toti zmei ca dam si 2 mil pe bilet, dar in fata faptului implinit daca or sa se adune 50 de suporteri o sa fie mare lucru. Ok, inteleg ca pretul la toata tribuna 1 este acelasi si pentru noi, rapidistii, si pentru galeria oaspete. Dar din moment ce tu esti de vina ca bagi galeriile adverse la tribuna si nu la peluza..ca tu ai partea aceea din stadion inchisa, din vina ta nu a lor…de ce nu se fac exceptii? Oare se uita de reciprocitate? Nu inteleg de ce au trebuit sa mareasca cu 25 lei pretul la tribuna, pentru ca de la primul meci cu bistrita, a crescut brusc la 75 de lei. Nu pot intelege punctul de vedere si strategia celor din conducerea noastra. Pentru ca oricum noi ieseam in avantaj. Stadionul nostru e mic, iar la un 5 % din capacitatea stadionului am fi dat  undeva in jurul a 500 de bilete, in timp ce ei au o capacitate mai mare..am fi ajuns in jurul la 1000 de bilete…deci clar castig NOI.
Cum reiese de mai sus, eu una nu sunt de acord cu aceste practici murdare ale domului Taher, cum murdar este si ce face cu Coman. Dar asta e alta poveste si o sa fie dezbatuta altadata.
Iar acum referitor la meciul propriu zis, noi ne dorim foarte mult victoria pe care o vedem si ca o revansa asupra lui Rednic dar si din simplu motiv ca noi, rapidistii mereu am vrut sa batem pe steaua si dinamo chiar cu riscul de a manca bataie de la ceilalti. Sa avem stadionul plin, sa fluture mii de steaguri in alb si visiniu pentru ca dintotdeauna, Rapid am fost noi suporterii si nu cei care vin si pleaca in conducerea Rapidului. Si chiar daca cu otelul nu am jucat prea bine, Maftei & comp. sa realizeze un meci mare. Iar Pitbullul nostru sa muste tare din caini. Sper la un meci frumos, curat, deschis, unde Rapidul nostru sa joace “mui bonito” si la final sa ne bucuram noi.
Hai Rapid , adu-ne victoria !           

un raspuns in

'Mai e putin … '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Mai e putin …'.

  1. CLAPY a scris in data de 21 August 2008 19:31:39

    bate Rapidu’….cu 3-1 si LACRA a promis in gura mare ca face cinste dupa ! hai Rapiduuuuu :grin: :grin: :grin: :grin:

  2. cristian_rapid a scris in data de 05 Octombrie 2008 13:20:39

    La tot ce se intampla acum in Giulesti numi ramane decat sa plece Peseiro si Zottza si Rapidul cred eu ca va reveni acolo unde ii e locul,cu MANEA antrenor Principal vom castiga fara drept de apel..

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID