Autor |
SailorMoon |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 22:18:53 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 475 Locație / Oraș: to the moon and back
|
LOBONTICA a scris: |
Wow...d-soara, d-voastra sunteti in poza aia de la avatar. .gif) |
Cand eram mai tanara ...
P.S. Cezar...ce masca trendy ai  _________________ Viata e distractiva doar daca esti senil, ba! [Ombladon] |
|
Sus |
|
 |
PalomaBlanca |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 22:52:06 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

Data înscrierii: 17/Apr/2006 Mesaje: 33
|
BadGirl a scris: |
P.S. Cezar...ce masca trendy ai  |
sa vezi fara masca ce e  |
|
Sus |
|
 |
Miau |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 22:58:17 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
|
BadGirl a scris: |
LOBONTICA a scris: |
Wow...d-soara, d-voastra sunteti in poza aia de la avatar. .gif) |
Cand eram mai tanara ...
P.S. Cezar...ce masca trendy ai  |
ce buna e ........... me........ _________________ Politehnica Timisoara
 |
|
Sus |
|
 |
cata-tribuna |
Trimis: Sâmbătă 22 Aprilie 2006 0:42:22 Titlul subiectului: |
|
|
spammer

Data înscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 0 Locație / Oraș: COLENTINA
|
MDA..... c FORUM NASPA....NU INTELEG D C TREBUIE SA FACI ZECI D MII D FORUMURI SI NU PUTEM SA FIM KT MAI MULTI P BINE-CUNOSCUTUL FORUM P forzarapid.ro ....K O FAMILIE MARE VISINIE ASA.... MDA.... CRE'K UNII IS KM IPOCRITI... .gif) _________________ CATA |
|
Sus |
|
 |
ReKiNu |
Trimis: Sâmbătă 22 Aprilie 2006 0:44:54 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 781
|
RaPiDista_jmek3ritA a scris: |
MDA..... c FORUM NASPA....NU INTELEG D C TREBUIE SA FACI ZECI D MII D FORUMURI SI NU PUTEM SA FIM KT MAI MULTI P BINE-CUNOSCUTUL FORUM P forzarapid.ro ....K O FAMILIE MARE VISINIE ASA.... MDA.... CRE'K UNII IS KM IPOCRITI... .gif) |
Stii ceva?Daca nu iti convine forumul asta...si ti se pare naspa ..ramai acolo pe forzarapid. _________________ Cine crede ca scapa de mine va fi dezamagit ... mi-am scris pe cruce "BRB" |
|
Sus |
|
 |
cata-tribuna |
Trimis: Sâmbătă 22 Aprilie 2006 0:46:22 Titlul subiectului: |
|
|
spammer

|
O`Ranj1ta a scris: |
Yo am aflat de forum de pe bannerul afisat la meciuri .. apoi de la Adi ... de fapt adi i`a zis la leo si leo a zis la fata .. si apoi pe mess ... mesaje garla ... pe gsp ... la fel ... asha ca .... super oferta .. ! orikum de o saptamana ma chinui sa intru pe forum .. noroc ca am dat azi de crisa .. ca daca nu imi taiam venele cu breton ! Super oricum forumu .. si super tare pagina de start ! Multa BAFTA !si sper ca pe aici sa nu mai fie ca pe dintolo sefie peste sefie .. !  |
EMANCIPAREA SCLAVILOR.... i-auzi... sefie peste sefie ... hai k ma faceti sa rad  _________________ CATA |
|
Sus |
|
 |
FC_Rapid |
Trimis: Sâmbătă 22 Aprilie 2006 0:52:47 Titlul subiectului: |
|
|
 BODYGUARD

Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 605
|
e un punct de vedere ... il respectam si pe al tau _________________
 |
|
Sus |
|
 |
cata-tribuna |
Trimis: Sâmbătă 22 Aprilie 2006 1:03:10 Titlul subiectului: |
|
|
spammer

|
aha...  _________________ CATA |
|
Sus |
|
 |
d3m0nb0y |
Trimis: Duminică 23 Aprilie 2006 0:16:41 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

Data înscrierii: 22/Apr/2006 Mesaje: 49 Locație / Oraș: Locul meu e bine stabilit...
|
Am vazut la TV bannerul si mi-am zis ca nici un RAPIDist nu e RAPIDist daca nu intra pe site-urile RAPIDului...  |
|
Sus |
|
 |
slim |
Trimis: Duminică 23 Aprilie 2006 0:18:53 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

Data înscrierii: 22/Apr/2006 Mesaje: 66 Locație / Oraș: Dristor
|
pai...dupa meciul cu herta m`am aplecat sa dau mana cu unu din jucatori..si am vz dedesubtul meu bannerule cu www.RapidFans.ro ... cam din intamplare ) si totusi e super frumos siteu _________________ TRUP SI SUFLET PENTRU RAPID |
|
Sus |
|
 |
Sorina |
Trimis: Duminică 23 Aprilie 2006 12:30:30 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 21/Apr/2006 Mesaje: 1065 Locație / Oraș: in your mind
|
|
Sus |
|
 |
Vizitator RapidFans |
Trimis: Luni 24 Aprilie 2006 10:04:29 Titlul subiectului: |
|
|
|
Drept sa va spun eu nu prea pot merge la meciurile RAPIDului din cauze ......financiare dar la tv nu le ratez.Si la un meci cu Bacaul mi-a atras atentia din nou bannerul cu RapidFans.ro, am zis sa intru sa vad ce afacere e asta.Si nu-mi pare rau deloc pentru ca (deocamdata) e mult diferit de celalalt forum mare RAPIDist.
SPER DOAR SA NU DAM INAPOI!!!!!TOT INAINTE MEREU!!! |
|
Sus |
|
 |
EmpTy |
Trimis: Luni 24 Aprilie 2006 10:10:08 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 431 Locație / Oraș: West Side Buzau
|
Este greu sa te inregistrezi si u? Sau iti place sa fii anonim? |
|
Sus |
|
 |
Vizitator RapidFans |
Trimis: Marți 25 Aprilie 2006 13:41:18 Titlul subiectului: |
|
|
|
astazi am vazut si eu pe prima pagina a site-ului reclama la forum...nu stiam ca exista  |
|
Sus |
|
 |
Crisa |
Trimis: Marți 25 Aprilie 2006 17:20:12 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 523 Locație / Oraș: Bucuresti - Alexandria si retur
|
MDA..... c FORUM NASPA....NU INTELEG D C TREBUIE SA FACI ZECI D MII D FORUMURI SI NU PUTEM SA FIM KT MAI MULTI P BINE-CUNOSCUTUL FORUM P www.forzarapid.ro ....K O FAMILIE MARE VISINIE ASA.... MDA.... CRE'K UNII IS KM IPOCRITI... .gif) |
Mai, mamico, daca e forumul naspha, ce te mai retine pe aici ? Noua, astora care tot discutam pe aici, ne place. D'asta intram, d'asta ne-am inregistrat. Tu de ce ai facut-o ? Cu cat sunt mai multe siteuri si forumuri pentru RAPID, cu atat mai bine. Suntem "o mare familie visinie" peste tot. Stii doar imnul, nu ? Asa ca, ori ramai cu "ipocritii" de noi, ori ramai pe "bine-cunoscutul" site. Binenteles, poti ramane pe amandoua, dar daca ai de gand sa ramai si la noi, te-as ruga sa fii mai blanda in exprimare. Doar suntem o mare familie rapidista, nu ? _________________ Alaturi de adevaratii eroi ai RAPIDului! |
|
Sus |
|
 |
FC_Rapid |
Trimis: Marți 25 Aprilie 2006 18:14:26 Titlul subiectului: |
|
|
 BODYGUARD

Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 605
|
MDA..... c FORUM NASPA....NU INTELEG D C TREBUIE SA FACI ZECI D MII D FORUMURI SI NU PUTEM SA FIM KT MAI MULTI P BINE-CUNOSCUTUL FORUM P forzarapid.ro ....K O FAMILIE MARE VISINIE ASA.... MDA.... CRE'K UNII IS KM IPOCRITI... .gif) |
citeste aici ... http://www.RapidFans.ro/forum/viewtopic.php?t=148&postdays=0&postorder=asc&start=0 despre familia ta ...
scuza-ne ca nu suntem ca voi ... si ca nu gandim ca voi
" noi nu suntem binecunoscuti , nici mari , nici primii , nici ...
NOI SUNTEM UNICI PRIN CE FACEM " _________________
 |
|
Sus |
|
 |
fantomel |
Trimis: Miercuri 26 Aprilie 2006 8:32:08 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

Data înscrierii: 16/Mar/2010 Mesaje: 10
|
Despre forum am aflat de pe site. Despre site am aflat la meciul Poli Iasi-RAPIDUT, cand am vazut banner-ul afisat de galerie  |
|
Sus |
|
 |
LupOne |
Trimis: Miercuri 26 Aprilie 2006 22:51:02 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 9 Locație / Oraș: NorD
|
yo am aflat la un meci de handbal cand tzipa Mircea in gura mare ca face cel mai jmeker site... si a reusit .gif) _________________ 1923 |
|
Sus |
|
 |
Lumy |
Trimis: Joi 27 Aprilie 2006 9:57:11 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

Data înscrierii: 15/Mar/2010 Mesaje: 72 Locație / Oraș: Bucuresti
|
De pe banner pe stadion :!: |
|
Sus |
|
 |
nazistul23` |
Trimis: Joi 27 Aprilie 2006 16:16:19 Titlul subiectului: |
|
|
Vizitator RapidFans
|
Sa fim seriosi, chiar nu se poate vorbi de concurenta. Sunt de aceasi parere cu un alt user de aici, atatea site uri, cand se stie f. bine ca numai unul conteaza, si anume: forzarapid.ro
Cei care vin din urma si fac mari progrese sunt site urile celor de la ultras unione si b'921.
Sincer si fara sa supar pe nimeni, acest forum se poate compara cu un canal de mirc. Mistocareala este la ordinea zilei... sau mai bine putea sa se numeasca caterincafans.ro/forum.
Forza RAPID!
PS sufar rau de tot |
|
Sus |
|
 |
|