Autor |
KTD |
Trimis: Miercuri 13 Decembrie 2006 2:17:44 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 867 Locație / Oraș: unknown
|
Eu tin cu Barcelona de ani buni (Barca si Inter preferatele mele, parca mai mult Inter...) de cand juca M.Luis Enrique, Kluivert,Nadal si Rivaldo. Culorile nu sunt cumva albastru visiniu? Nu poti sa urasti o echipa doar pentru culori...tre' sa ai si alte motive mai bune, ca sa nu fie ceva artificial. Sa vina din suflet nu pe cai oculare ura....
 _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
 |
iaia |
Trimis: Joi 14 Decembrie 2006 21:14:22 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 23/Iul/2006 Mesaje: 1009 Locație / Oraș: somewhere @ the seaside
|
eu nuj dc nu o suport..si pt culori si pt..nush ? anw,imi place ronaldinho  _________________
[ http://words2worlds.wordpress.com ]
fericirea e ceva care NU se atinge niciodata, dar in cautarea ei MERITA SA ALERGI TOATA VIATA!
 |
|
Sus |
|
 |
Lobonțica |
Trimis: Marți 26 Decembrie 2006 18:00:00 Titlul subiectului: |
|
|
 Cetatean Cumsecade

Data înscrierii: 26/Apr/2006 Mesaje: 409 Locație / Oraș: Militari
|
yo sunt suparici ca s-a accidentat Thuram si revine abia in februarie . iar meciurile incep din ianuarie _________________ "Erai deseori tentat să renunți dezorientat/ Dar ai învățat s-asculți cu inima; e-adevărat./ Ai învățat să eviți să ai anumite gînduri/ Acum știi că ai multe de spus, multe de pus în rînduri" KaTaNa |
|
Sus |
|
 |
Lobonțica |
Trimis: Miercuri 14 Februarie 2007 20:45:21 Titlul subiectului: |
|
|
 Cetatean Cumsecade

|
IUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ia uite-i mai manca-i-ar mama !!!!
Ronaldinho și Eto'o s-au împăcat
Jucătorii Ronaldinho și Samuel Eto'o s-au îmbrățișat la antrenamentul de miercuri dimineață al echipei FC Barcelona, presa spaniolă apreciind că cei doi fotbaliști s-au împăcat după declarațiile făcute de camerunez la adresa brazilianului.
Marca notează că brazilianul Thiago Motta a fost cel care a impulsionat apropierea, sfătuindu-l pe Ronaldinho să se apropie de camerunez. Eto'o i-a răspuns lui Ronaldinho îmbrățișându-l la rândul lui, provocând bucurie în rândul jucătorilor de la FC Barcelona.
Echipa FC Barcelona s-a antrenat, după ce jucătorii și staff-ul tehnic au avut o discuție în vestiar de circa o jumătate de ore.
Samuel Eto'o i-a atacat, marți, pe antrenorul Frank Rijkaard și pe coechipierul său, Ronaldinho, după ce tehnicianul olandez a declarat că jucătorul nu a dorit să intre pe teren la meciul cu Racing Santander. "Să mergi în sala de presă și să spui că nu am vrut să joc este rea credință. Să-l întrebați pe Rijkaard ce s-a întâmplat. Cel care vrea să aducă presa în vestiar este cel care merge la conferințe și spune unele lucruri. Dacă eu aș ieși și aș vorbi, oamenii ar vedea ce se întâmplă", a spus Eto'o la adresa lui Frank Rijkaard, care a precizat, după meciul de duminică, că internaționalul camerunez nu a vrut să intre pe teren la meciul câștigat de FC Barcelona cu scorul de 2-0.
Marți seară, Eto'o a revenit asupra declarațiilor și a afirmat că nu a spus despre Rijkaard că este o persoană rea. "Este o minciună să se spună că l-am făcut pe Rijkaard un om rău", a declarat Eto'o la postul de radio Cadena Ser, la emisiunea "El Larguero".
"Cei care iubesc polemica vor să interpreteze astfel lucrurile", a spus Eto'o, la câteva ore după declarațiile virulente împotriva lui Rijkaard, Ronaldinho și fostului vicepreședinte Sandro Rosell.
"Există două grupuri în sânul echipei FC Barcelona, unul al președintelui, iar celălalt este legat de altă persoană. Ceilalți trebuie să fie preocupați, pentru că eu am revenit. Accidentarea nu va dura toată viața. Ceea ce doare sunt golurile mele, iar eu voi continua să marchez. Dacă un coechipier spune că trebuie să te gândești la echipă, atunci el ar trebui să fie primul care se gândește la echipă. Eu mă gândesc întotdeauna mai întâi la echipă și apoi la bani. Asta este ceea ce m-a deranjat cel mai mult", a spus Eto'o, marți, referindu-se de data aceasta la Ronaldinho. _________________ "Erai deseori tentat să renunți dezorientat/ Dar ai învățat s-asculți cu inima; e-adevărat./ Ai învățat să eviți să ai anumite gînduri/ Acum știi că ai multe de spus, multe de pus în rînduri" KaTaNa |
|
Sus |
|
 |
Lobonțica |
Trimis: Miercuri 18 Iulie 2007 17:53:28 Titlul subiectului: |
|
|
 Cetatean Cumsecade

|
si-a venit si Henry la noi ... pacat ca a ramas Arsenal fara asa jucator..dar bine ca se intareste BARCELONA
sper sa merg curand sa-l vad in actiune ..ma rog. pe toti _________________ "Erai deseori tentat să renunți dezorientat/ Dar ai învățat s-asculți cu inima; e-adevărat./ Ai învățat să eviți să ai anumite gînduri/ Acum știi că ai multe de spus, multe de pus în rînduri" KaTaNa |
|
Sus |
|
 |
pro_fotbal |
Trimis: Joi 19 Iulie 2007 22:24:37 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS

Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 9 Locație / Oraș: Bucuresti, Cluj Napoca
|
|
Sus |
|
 |
Lobonțica |
Trimis: Luni 23 Iulie 2007 18:19:09 Titlul subiectului: |
|
|
 Cetatean Cumsecade

|
yo am deja
.gif) _________________ "Erai deseori tentat să renunți dezorientat/ Dar ai învățat s-asculți cu inima; e-adevărat./ Ai învățat să eviți să ai anumite gînduri/ Acum știi că ai multe de spus, multe de pus în rînduri" KaTaNa |
|
Sus |
|
 |
pro_fotbal |
Trimis: Luni 23 Iulie 2007 22:47:24 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS

|
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Luni 23 Iulie 2007 23:36:33 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2642 Locație / Oraș: la 10 min de stadion
|
pt carmen

ultimu e bestial..ca si primul  _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
Lobonțica |
Trimis: Marți 24 Iulie 2007 17:45:37 Titlul subiectului: |
|
|
 Cetatean Cumsecade

|
piesa .... am si yo niste poze cu el super belea de pe agentii. mi le-a dat un prieten bun. dorm cu ele sub perna
P.S. daca mi se rupe tricoul fac crima de om .... _________________ "Erai deseori tentat să renunți dezorientat/ Dar ai învățat s-asculți cu inima; e-adevărat./ Ai învățat să eviți să ai anumite gînduri/ Acum știi că ai multe de spus, multe de pus în rînduri" KaTaNa |
|
Sus |
|
 |
pro_fotbal |
Trimis: Miercuri 25 Iulie 2007 2:44:36 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS

|
|
Sus |
|
 |
eminem |
Trimis: Sâmbătă 16 Februarie 2008 12:39:53 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 138 Locație / Oraș: Bucuresti
|
comentariile nu`si au rostu , clasamentul vorbeste _________________ De cand e lumea si cat o sa mai fie
Am iubit si voi iubi culoarea visinie ! |
|
Sus |
|
 |
AMICU' |
Trimis: Marți 28 Octombrie 2008 21:20:40 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 1672 Locație / Oraș: Brasov
|
ehe..si-a revenit Barcelona la forma extraterestra....bine ca nu l-au dat pe Eto'o care marcheaza pe banda rulanta. Sper ca in viitorul apropiat sa ajung si eu pe Nou Camp, ala adevarat templu al fotbalului nu gunoiul ghencist cu care se lauda aurolacii |
|
Sus |
|
 |
StefFan |
Trimis: Luni 14 Iunie 2010 23:20:18 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

Data înscrierii: 27/Dec/2007 Mesaje: 25 Locație / Oraș: Bistrita
|
he he ....2 ani de la ultima postare ....slaba activitate ) |
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Marți 15 Iunie 2010 7:05:02 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2642 Locație / Oraș: la 10 min de stadion
|
StefFan a scris: |
he he ....2 ani de la ultima postare ....slaba activitate ) |
nu mai are barca fani pe aici..ce vrei .gif) _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
AMICU' |
Trimis: Marți 15 Iunie 2010 17:59:22 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD

|
Ei nu...acum suntem concentrati la Campionatul Mondial. Speram ca Messi sa ia tot si sa devina cel mai bun jucator dintoate timpurile..mult peste Pele si Maradona. O sa fie greu de egalat acest pusti minune.
Mai e un Pedro, un golgheter insacut. Sa speram ca nu se vor aduce nume gen Hendry,Ibrahimovici si sa se titularizeze jucatori gen Pedro sau chiar Bojan.
Numai Real transfera vedete si apoi isi bat joc de ele : Robben,Sneider,Huntellar ca apoi acestia sa faca senzatie la echipele unde evolueaza.
Forza Barcelona! mes que un club _________________
 |
|
Sus |
|
 |
BADEa |
Trimis: Marți 15 Iunie 2010 20:15:11 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MEMBER

Data înscrierii: 28/Sep/2007 Mesaje: 1005 Locație / Oraș: TR
|
|
Sus |
|
 |
AMICU' |
Trimis: Duminică 22 August 2010 12:19:59 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD

|
ole ole..ole ola...Bacha-Supercupa .
suuuuuuuuper Messsiiiiii _________________
 |
|
Sus |
|
 |
AMICU' |
Trimis: Marți 31 August 2010 10:12:48 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD

|
un 3-0 sec...villa a debutat cu Gol. Pedro si Bojan fac mai mult decat 100 de Ibrahimovici si 1000000000 de Hendry. Din asta avem si noi de invatat. Poate dam mai multa incredere unui Dobroiu sau cretu decat sa ne ingroape un Djalovici sau Cassio _________________
 |
|
Sus |
|
 |
AMICU' |
Trimis: Duminică 12 Septembrie 2010 14:51:49 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD

|
aseara am revazut meciul blestemat cu inter...insa in loc de inter a fost modesta hercules alicante. Un vis urat, sper sa fie singurul .gif) _________________
 |
|
Sus |
|
 |
|