Autor |
Miau |
Trimis: Vineri 05 Mai 2006 16:32:37 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
|
nazistul23 a scris: |
eu, sa incetez? niciodata!!! oi fi eu RAPIDist (caci de cand m-am nascut nu am vazut decat alb-visiniu) dar nu pot sa ma las in viata mea batut. am trecut prin moarte, nastere si viata cu toate relele si bunele. GARANTEZ: daca imi pun ceva in gand, nici dracu nu mai imi scoate
mi-ar place sa va cunosc pe multi dintre voi, sa povestim cate in luna si in stele, despre RAPID si tot ce vreti voi |
mai gata lasa-mo nevasta in pace ..nu mai hartui lumea.....nici chiar asa ........ :evil:
gata ...... _________________ Politehnica Timisoara
 |
|
Sus |
|
 |
Adi |
Trimis: Vineri 05 Mai 2006 19:53:46 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MEMBER

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 1677 Locație / Oraș: Bucuresti
|
eu, sa incetez? niciodata!!! oi fi eu RAPIDist (caci de cand m-am nascut nu am vazut decat alb-visiniu) dar nu pot sa ma las in viata mea batut. am trecut prin moarte, nastere si viata cu toate relele si bunele. GARANTEZ: daca imi pun ceva in gand, nici dracu nu mai imi scoate
mi-ar place sa va cunosc pe multi dintre voi, sa povestim cate in luna si in stele, despre RAPID si tot ce vreti voi
Forza RAPID!!!! |
daca vrei ceva fi atent www.fotorapid.3xforum.ro dupa ce vezi pozele cu RAPID in UEFA si in campionat de pe acolo vezi ca ai pe sus ceva fetite disponibile poate le cazezi si pe ele pe la azuga _________________ NICIODATA NU SPUNE NICIODATA
http://www.RapidFans.ro
 |
|
Sus |
|
 |
Mircea |
Trimis: Vineri 05 Mai 2006 20:15:08 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 3996 Locație / Oraș: aici
|
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Vineri 05 Mai 2006 20:29:21 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
Mircea a scris: |
 |
pt broscutza la capitolul...amuzantul acestei seri  _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
Mircea |
Trimis: Vineri 05 Mai 2006 20:31:29 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 3996 Locație / Oraș: aici
|
|
Sus |
|
 |
FC_Rapid |
Trimis: Sâmbătă 06 Mai 2006 12:17:11 Titlul subiectului: |
|
|
 BODYGUARD

Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 605
|
|
Sus |
|
 |
Vizitator RapidFans |
Trimis: Sâmbătă 06 Mai 2006 12:22:42 Titlul subiectului: |
|
|
|
cred ca ar trebui sa pui la forum........ Autentificare automata......sa ramana in memorie ca ma plictisex de fiecare data sa scriu parola........... _________________ | RAPID clubul nostru drag ... |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:: http://www.RapidFans.ro :: |
|
Sus |
|
 |
FC_Rapid |
Trimis: Sâmbătă 06 Mai 2006 14:01:13 Titlul subiectului: |
|
|
 BODYGUARD

Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 605
|
Anonymous a scris: |
cred ca ar trebui sa pui la forum........ Autentificare automata......sa ramana in memorie ca ma plictisex de fiecare data sa scriu parola........... |
as pune daca as sti cum ... bulangii aia nu vor sa raspunda la nimik ... sufera de steawa _________________
 |
|
Sus |
|
 |
C3sar |
Trimis: Sâmbătă 06 Mai 2006 14:02:20 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 255 Locație / Oraș: Cluj-Napoca
|
Daca folosesti mozilla iti poate retine userul si parola ;-) _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Miau |
Trimis: Sâmbătă 06 Mai 2006 14:02:38 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
|
naspa.... ca mie atata lene sa bag parola aia ....de las forumul deschis non stop de atat lene :evil:  _________________ Politehnica Timisoara
 |
|
Sus |
|
 |
ReKiNu |
Trimis: Sâmbătă 06 Mai 2006 14:09:13 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 781
|
eu cu Mozilla intru ...si nu o retine hmm...cum sa fac ma C3sarele..ia zi tu _________________ Cine crede ca scapa de mine va fi dezamagit ... mi-am scris pe cruce "BRB" |
|
Sus |
|
 |
C3sar |
Trimis: Sâmbătă 06 Mai 2006 14:11:06 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 255 Locație / Oraș: Cluj-Napoca
|
Nu stiu frate.mie mi le retine.apas doar butonul autentificare ;-) _________________
 |
|
Sus |
|
 |
vizitator23 |
Trimis: Luni 08 Mai 2006 16:47:02 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

Data înscrierii: 17/Apr/2006 Mesaje: 28 Locație / Oraș: Azuga
|
Adi a scris: |
daca vrei ceva fi atent www.fotorapid.3xforum.ro dupa ce vezi pozele cu RAPID in UEFA si in campionat de pe acolo vezi ca ai pe sus ceva fetite disponibile poate le cazezi si pe ele pe la azuga |
serios ma desteptule? vi le las voua ca sa va inlesneasca neuronii, caci aveti uriasa nevoie.
daca esti tare... ia zi, in ce judet se afla Azuga? Prahova sau Brasov? sa zici pana sa te uiti in atlas sau prin nu stiu ce harta amanuntita a romaniei.
am fost la meci si mi-a placut enorm atmosfera creata in tot stadionul si cat de cat daruirea jucatorilor (a unora doar... Grigore, Rada sau M. Constantin, care in curand va ajunge la o echipa mare de tot).
Forza RAPID!!! _________________ Un milion de ciori, o singura solutie: ANTONESCU... deci moarte satrei lui becali in frunte cu el |
|
Sus |
|
 |
Adi |
Trimis: Luni 08 Mai 2006 16:52:25 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MEMBER

|
Adi a scris: |
daca vrei ceva fi atent www.fotorapid.3xforum.ro dupa ce vezi pozele cu RAPID in UEFA si in campionat de pe acolo vezi ca ai pe sus ceva fetite disponibile poate le cazezi si pe ele pe la azuga |
serios ma desteptule? vi le las voua ca sa va inlesneasca neuronii, caci aveti uriasa nevoie.
daca esti tare... ia zi, in ce judet se afla Azuga? Prahova sau Brasov? sa zici pana sa te uiti in atlas sau prin nu stiu ce harta amanuntita a romaniei.
am fost la meci si mi-a placut enorm atmosfera creata in tot stadionul si cat de cat daruirea jucatorilor (a unora doar... Grigore, Rada sau M. Constantin, care in curand va ajunge la o echipa mare de tot).
Forza RAPID!!! |
in germania _________________ NICIODATA NU SPUNE NICIODATA
http://www.RapidFans.ro
 |
|
Sus |
|
 |
vizitator23 |
Trimis: Luni 08 Mai 2006 16:55:21 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

|
te cred pe cuvant! _________________ Un milion de ciori, o singura solutie: ANTONESCU... deci moarte satrei lui becali in frunte cu el |
|
Sus |
|
 |
Adi |
Trimis: Luni 08 Mai 2006 17:03:24 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MEMBER

|
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Luni 08 Mai 2006 17:33:20 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
Judet : Prahova Oras : Azuga
nu`i inteleg pe oamenii care vor sa faca pe desteptii...nazistule am vazut ca te`ai luat pe rand de Crisa..acum de Adi...mereu te iei de "neuronii" nostri...nu te supar ne cunosti?esti tu sigur ca nu ne duce capu`...nu mai fa afirmatii de genul acesta. nu as vrea sa incep si eu cu intrebari de genul...in ce judet e localitatea vascau sau criscior...
ps: ma enerveaza oamenii care se dau destepti..poate gresesc...si chiar esti ..dar asta nu iti da dreptu sa te crezi "superior" noua.. pt ca nu ne cunosti! ..poate sunt aici oameni mai destepti ca tine..la asta te`ai gandit?  _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
vizitator23 |
Trimis: Miercuri 10 Mai 2006 15:10:46 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

|
DarkLady eu nu m-am luat de tine si nici nu am afirmat ca sunt cel mai destept. nici de Crisa (cu ocazia asta am aflat si eu cum o cheama pe frumoasa Lobontica) nu m-am luat, am zis ca o admir, imi place de ea si pt ca o respect nu mai postasem .
Azuga in primul rand nu se afla in judetul Prahova, este chiar pe granita, dar ardelenii il considera primul oras ardelenesc spre sud. este lipit de orasul Predeal, care apartine de judetul Brasov. concluziile trageti-le si voi.
Adi, normal ca ma insor, se vede cata dragoste ai pt acest forum de vreme ce nici nu stii ce am scris eu sau poate si altii pe aici.
DarkLady, deci nu m-am luat de tine si nici de Crisa.
pana la urma e liber pe aici? nu stiu ce s cu maimutarelile care se afla in stanga cand scrii un post, dar nu mai conteaza.
Forza RAPID!!! _________________ Un milion de ciori, o singura solutie: ANTONESCU... deci moarte satrei lui becali in frunte cu el |
|
Sus |
|
 |
marius prejban |
Trimis: Miercuri 17 Mai 2006 14:33:24 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS

Data înscrierii: 15/Mai/2006 Mesaje: 4 Locație / Oraș: timisoara
|
eu am aflat de acest forum de la meciul cu timisoara un a fost benar |
|
Sus |
|
 |
O`Ranj1ta |
Trimis: Miercuri 17 Mai 2006 14:43:18 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 694 Locație / Oraș: Nicaieri ...!
|
nazistule esthi geolog tata ?! _________________
 |
|
Sus |
|
 |
|