Autor |
diavolii1923forza_rapid |
Trimis: Marți 05 Septembrie 2006 20:07:48 Titlul subiectului: ARSENAL LONDRA |
|
|
 RapidFans ®

Data înscrierii: 27/Aug/2006 Mesaje: 22 Locație / Oraș: vn
|
asculta imnul lui Arsenal | download
http://www.RapidFans.ro/audio/anthem_himno_inno_imn/
am facut si eu un topic nou pe acest site!!! totusi echipa mea preferata din anglia e arsenal londra!!!!!!!....ARSENAL LONDRA..dati si voi cu parerea de aceasta echipa straina!!!!
 _________________ Forza RAPID!!! PAN LA MOARTE RAPIDist SI DINCOLO DE EA
[URL= |
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Marți 05 Septembrie 2006 20:22:10 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2642 Locație / Oraș: la 10 min de stadion
|
cred ca toata luema stie ca arsenal...e in anglia...si nu mai trebuia specificat si in paranteza
nu urmaresc asa de bine campionatul englez, cu toate ca e destul de tare...dar daca ar fi sa spun ca imi place cineva din anglia...sigur ar fit cei de la arsenal (plus ca au tot echipament visiniu )...si cred ca si west ham...putin .gif) _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
Andrei11 |
Trimis: Marți 05 Septembrie 2006 20:24:59 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 739
|
eh...lacra e mai mult rosu...dar merge... ... Mi-a placut arsenal in sezonul trecut cand in campionat erau varza si in CL ajungeau in finala si chiar conduceau Barcelona vreo70 minute cu 1-0...  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Marți 05 Septembrie 2006 20:35:49 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2642 Locație / Oraș: la 10 min de stadion
|
Andrei4buga a scris: |
eh...lacra e mai mult rosu...dar merge... ...  |
chiar? inseamna ca am eu vedenii
tu ce ce culoare vezi la tricou asta?
ps: stiu ca au avut si echipament rosu..dar acum nu mai e alb rosu--ci alb visiniu  _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
Andrei11 |
Trimis: Marți 05 Septembrie 2006 20:38:15 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 739
|
inca il mai au si pe ala rosu... ...al care e in poza e de rezerva...oricum...sigla e cu rosu  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Miau |
Trimis: Marți 05 Septembrie 2006 21:49:37 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
|
la inceput echipamentul a fost alb visiniu.....daca nu ma insel sezonul ce tocmai s-a incheiat au implinit 100 de ani de la infiintare si datorita acestui fapt au avut culorile de la inceputul clubului adica alb -visiniu......
acum sunt alb rosii din cap pana in picioare... _________________ Politehnica Timisoara
 |
|
Sus |
|
 |
Lobonțica |
Trimis: Marți 24 Iulie 2007 17:51:07 Titlul subiectului: |
|
|
 Cetatean Cumsecade

Data înscrierii: 26/Apr/2006 Mesaje: 409 Locație / Oraș: Militari
|
dupa Henry...ne-a parasit si Freddie Ljungberg .
si pt cine...west ham united
ce rau imi pare...de n-ar mai pleca si altii _________________ "Erai deseori tentat să renunți dezorientat/ Dar ai învățat s-asculți cu inima; e-adevărat./ Ai învățat să eviți să ai anumite gînduri/ Acum știi că ai multe de spus, multe de pus în rînduri" KaTaNa |
|
Sus |
|
 |
pro_fotbal |
Trimis: Miercuri 25 Iulie 2007 2:47:41 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS

Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 9 Locație / Oraș: Bucuresti, Cluj Napoca
|
|
Sus |
|
 |
KTD |
Trimis: Miercuri 05 Martie 2008 1:51:16 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 867 Locație / Oraș: unknown
|
2-0 cu AC Milan...senzatie pe San Siro. Foarte tare, ce sa zic, trebuia odata si odata sa se termine norocul milanului.
in semifinale, Fener-Arsenal? _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
 |
Miau |
Trimis: Miercuri 05 Martie 2008 13:33:36 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
|
nu se stie cu cine va cadea ....dar e imbucurator faptul ca i-a scos pe BBmilan .gif) _________________ Politehnica Timisoara
 |
|
Sus |
|
 |
BADEa |
Trimis: Miercuri 05 Martie 2008 14:45:18 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MEMBER

Data înscrierii: 28/Sep/2007 Mesaje: 1005 Locație / Oraș: TR
|
|
Sus |
|
 |
makaveli |
Trimis: Sâmbătă 15 Martie 2008 14:47:16 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

Data înscrierii: 01/Sep/2007 Mesaje: 362 Locație / Oraș: Bucuresti
|
Arsenal - Liverpool in sferturi si cine castiga va juca cu invingatoarea dintre Fenerbahce - Chelsea deci putem avea pt a 3-a oara o semifinala Chelsea - Liverpool incredibil  _________________ So many babies screaming because they seeing destruction before they see a human being!!! |
|
Sus |
|
 |
BADEa |
Trimis: Sâmbătă 15 Martie 2008 15:23:45 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MEMBER

|
|
Sus |
|
 |
Lobonțica |
Trimis: Miercuri 19 Martie 2008 12:43:56 Titlul subiectului: |
|
|
 Cetatean Cumsecade

Data înscrierii: 26/Apr/2006 Mesaje: 409 Locație / Oraș: Militari
|
makaveli a scris: |
Arsenal - Liverpool in sferturi si cine castiga va juca cu invingatoarea dintre Fenerbahce - Chelsea deci putem avea pt a 3-a oara o semifinala Chelsea - Liverpool incredibil  |
hai, vezi-ti de treaba. se pișă puștii lui Wenger cu jet pe liverpool. in plus...o sa am o placere sadica sa-l vad pe Torres plangand . _________________ "Erai deseori tentat să renunți dezorientat/ Dar ai învățat s-asculți cu inima; e-adevărat./ Ai învățat să eviți să ai anumite gînduri/ Acum știi că ai multe de spus, multe de pus în rînduri" KaTaNa |
|
Sus |
|
 |
makaveli |
Trimis: Miercuri 19 Martie 2008 19:46:08 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

Data înscrierii: 01/Sep/2007 Mesaje: 362 Locație / Oraș: Bucuresti
|
Lobonțica a scris: |
makaveli a scris: |
Arsenal - Liverpool in sferturi si cine castiga va juca cu invingatoarea dintre Fenerbahce - Chelsea deci putem avea pt a 3-a oara o semifinala Chelsea - Liverpool incredibil  |
hai, vezi-ti de treaba. se pișă puștii lui Wenger cu jet pe liverpool. in plus...o sa am o placere sadica sa-l vad pe Torres plangand . |
mai vedem noi dupa meci _________________ So many babies screaming because they seeing destruction before they see a human being!!! |
|
Sus |
|
 |
eminem |
Trimis: Luni 24 Martie 2008 0:37:51 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 138 Locație / Oraș: Bucuresti
|
cine va castiga ?..publicul va castiga .. un spectacol adevarat .. sa fie arsenal - Liverpool , sa poata compensa showul din tribune cu unu asemanator pe teren...liverpool - yo`ll never walk alone _________________ De cand e lumea si cat o sa mai fie
Am iubit si voi iubi culoarea visinie ! |
|
Sus |
|
 |
CristianRapid |
Trimis: Luni 24 Martie 2008 0:42:48 Titlul subiectului: |
|
|
Vizitator RapidFans
|
Liverpool are avantajul ca joaca in tur in deplasare, eu sper ca Arsenal se va impune desi nu prea are experienta in CL, cu jucatori tineri.
Din partea mea sa bata ,. in tur ..si in retur sa nu dea gol  _________________ | RAPID clubul nostru drag ... |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:: http://www.RapidFans.ro :: |
|
Sus |
|
 |
CristianRapid |
Trimis: Marți 08 Aprilie 2008 22:51:18 Titlul subiectului: |
|
|
Vizitator RapidFans
|
eminem a scris: |
cine va castiga ?..publicul va castiga .. un spectacol adevarat .. sa fie arsenal - Liverpool , sa poata compensa showul din tribune cu unu asemanator pe teren...liverpool - yo`ll never walk alone |
Felicitari, Liverpool dar sa nu uite ca in tur a fost un penalty si mai clar si nu s-a dat ... _________________ | RAPID clubul nostru drag ... |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:: http://www.RapidFans.ro :: |
|
Sus |
|
 |
BADEa |
Trimis: Miercuri 09 Aprilie 2008 11:49:49 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MEMBER

|
|
Sus |
|
 |
mihai4RAPID |
Trimis: Miercuri 29 Octombrie 2008 13:48:11 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®

Data înscrierii: 17/Aug/2008 Mesaje: 129 Locație / Oraș: Valenii de Munte
|
stie cineva unde pot gasi si eu un tricou cu arsenal...cel visiniu ? in reprezentantele nike in care am fost am gasit numa' echipamentele spurcatilor si cateilor... _________________
 |
|
Sus |
|
 |
|