Trimis: Duminică 27 Ianuarie 2008 16:27:40 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
hmmmmm se gaseste ce sa fac cu ei... ii restitui celui care m-a imprumutat ..... de asta va faceti voi griji...... _________________ Politehnica Timisoara
Trimis: Luni 28 Ianuarie 2008 16:16:56 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
ai mai nu fi rau.... sunt patriot ........
desi stiu ca traiesc intr-o tara de @%$# la nivel administrativ politic juridic etc.......tot nu m-as muta...... poti sa traiesti bine si aci....... dar sa ai putin noroc....... _________________ Politehnica Timisoara
Trimis: Marți 25 Martie 2008 14:02:43 Titlul subiectului:
RapidFans ®®
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 248 Locație / Oraș: Balta Alba,Bucuresti
a ''plecat'' partial ca a mai ramas cu 20% dar oricum talibanul are cutitul.Sa-l vedem la treaba... _________________ Daca ai bani si nu ai ce face cu ei, insoara-te, iar daca esti sanatos si vrei sa ai probleme cu inima...Tine cu RAPID!
Trimis: Marți 25 Martie 2008 14:43:29 Titlul subiectului:
RapidFans.RO MEMBER
Data înscrierii: 28/Sep/2007 Mesaje: 1005 Locație / Oraș: TR
da;))...vom vedea...cu Copos am avut parte si de bune si de rele, sa vedem ce o sa iasa si cu Taher...nu cred ca se vor schimba multe...
vom vedea... _________________ Sângele apă nu se face.
Trimis: Marți 25 Martie 2008 21:23:51 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 3996 Locație / Oraș: aici
acum scrie pe prosport ca inca nu a plecat .... cand scapam de asta facem masa mare in Giulesti ... _________________ RAPID - site neoficial|http://FCRB.ro|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum