Autor |
administratorul de bloc |
Trimis: Joi 07 Septembrie 2006 23:15:10 Titlul subiectului: Marian Rada - Antrenor RAPID 2 |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 22/Aug/2006 Mesaje: 711 Locație / Oraș: I'm walking on the clouds, far away
|
Marian RADA
din 24 martie 2008 pana la finalul campionatului 2008 - antrenor principal
Data nasterii: 14.05.1960
Locul: București
Cariera Jucator: Autobuzul București (1981-1983), RAPID (1983-1986), Univ. Craiova (1986-1987), RAPID (1988-1990)
Cariera Antrenor: secund RAPID (1994-1995, 1997-1999, 2000-2004), Centrul de copii și juniori RAPID (2004) A fost director sportiv (1995-1997) și director general al clubului (1999-2000) _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
|
Iris |
Trimis: Vineri 08 Septembrie 2006 11:09:53 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD
Data înscrierii: 13/Iul/2006 Mesaje: 961
|
La multi ani, Mariane !!! _________________ ... |
|
Sus |
|
|
Adyna |
Trimis: Luni 06 Noiembrie 2006 9:53:44 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 25/Mai/2006 Mesaje: 653 Locație / Oraș: bucuresti-militari
|
Marian Rada, trimis în tribune
RAPID Dupa modelul lui Razvan Lucescu, expulzat în tribunele stadionului Giulesti etapa trecuta cu CFR Cluj, la Galati a venit rândul antrenorului secund, Marian Rada. Nemultumit dupa doua faulturi dure nesanctionate de centralul Sorin Corpodean, Rada a lovit cu mapa de marginea bancii de rezerve, deteriorând o parte din aceasta, moment în care arbitrul de rezerva Ionica Serea i-a facut semn “centralului”, care l-a trimis în minutul 81 pe Marian Rada în tribuna. Lucescu si Rada vor fi judecati saptamâna aceasta si giulestenii sunt în pericol de a evolua împotriva Urziceniului fara antrenor pe banca |
|
Sus |
|
|
Cristina_19'23 |
Trimis: Luni 06 Noiembrie 2006 16:33:49 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 29/Oct/2006 Mesaje: 877 Locație / Oraș: Nicaieri si Peste Tot | acum la ingeri
|
naspa faza... dar ce rost mai avea sa faca tam tam din moment ce era clara victoria RAPIDului.. si-a cautat-o cu lumanarea.. _________________ E pustiu, e-ntuneric... si mi-e frica de mor
Locuiesc intr-o hruba, la cap de coridor
Sunt racit si mi-e foame si nu am chior de ban
Fericirea-i la bursa dar nici p-aia n-o am...
aceasta rapidista ne-a parasit ... vesnica amintire | RapidFans |
|
Sus |
|
|
DarkLadY^ |
Trimis: Miercuri 18 Aprilie 2007 7:58:19 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
"Sunt scârbit! Voi pleca în vara"
DESPARTIRE Antrenorul secund al bucurestenilor, Marian Rada, spune ca este hotarât sa paraseasca echipa, dupa 25 de ani.
Indragit de toata suflarea visinie pentru glumele cu care îi taxeaza pe rivalii de la sTEAUA si Dinamo, Marian Rada ar putea parasi Grantul în vara.
El este suparat de unele declaratii care l-au dat ca protejat al lui George Copos din cauza sotiei sale. "La vara voi pleca de la RAPID, iar asta nu are nicio legatura cu situatia lui Razvan Lucescu! Sunt lucruri care m-au scârbit. S-a scris ca eu sunt tinut aici pentru ca sotia mea lucreaza la o banca si îi administreaza conturile lui Copos, iar aceste lucruri au fost povestite de un RAPIDist al carui nume nu vreau sa-l pronunt", a comentat Rada pentru saptamânalul Kicker. "Nevasta-mea e casnica de zece ani. Poate ca îi administreaza conturile lui Copos din bucatarie", a continuat tehnicianul.
"Plec si voi lasa locul «rapidistilor». Cei care au tot plecat si s-au vaitat ca au fost alungati. Va spun eu ca nu i-a alungat nimeni. Au plecat din cauza banilor. Fiecare vrea bani mai multi. Eu însa n-am stat 25 de ani pentru bani. Jucam la RAPID si mergeam la parintii mei sa iau o bucata de slanina si pâine sa manânc. Dar eram mândru ca sunt la RAPID, chiar asa, amarât", a încheiat Rada.
Neagoe are o surpriza pentru Razvan
Desi Razvan Lucescu a fost prezent etapa trecuta în Cotroceni, acolo unde "a spionat" jocul "pandurilor" în partida cu FC National, Eugen Neagoe nu-si face probleme. "Nici nu ma intereseaza ce si-a notat Lucescu. Ma intereseaza însa ce vom face noi mâine, cum ne vom achita de sarcinile pe care le vom avea. Cu siguranta la meciul cu RAPID vom juca altceva. O sa-i facem o surpriza lui Razvan! Daca vom avea ocazii ca în partida cu National, cu siguranta vom reusi sa marcam mai mult. Mai este si norocul, putem sa avem o jumatate de ocazie cu RAPIDul si sa marcam. In fotbal se poate întâmpla orice", a declarat antrenorul gorjenilor.
- toti cei care chiar tin la echipa asta pleaca! noi nu ne mai trezim niciodata? _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
|
TayloR^ |
Trimis: Miercuri 18 Aprilie 2007 11:07:22 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
Data înscrierii: 16/Ian/2007 Mesaje: 110 Locație / Oraș: Botosani
|
Toti vor sa plece . Parca sunt nebuni toti. Au luat-o razna. Daca pleaca dupa Razvan si M.Rada vai de capul nostru. _________________ Performanta inseamna sa nu te pierzi niciodata in fata momentelor grele...Inseamna sa te aduni si sa reusesti.
www.mariusconstantin.ro |
|
Sus |
|
|
make |
Trimis: Miercuri 18 Aprilie 2007 11:36:56 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MEMBER
Data înscrierii: 04/Feb/2007 Mesaje: 74 Locație / Oraș: prin peluza,prin tribuna,oriunde e Rapid
|
nebuni nu sunt toti, nebun e unul si ala e cheliosul cel care din prajituri s-a reprofilat pe gogosi..acu' cica ne monteaza un ecran langa stadion, cu dinamu - siiigur, unde, pe sinele de tramvai? - , cica ne face stadionul cu echipa de constructori ai Wembley-ului - siiiigur, poate atunci cand pana si stadioanele lu' Caracal sau Mioveni o sa arate mai bine ca Giulestiul... Imi pare rau de Rada, numai un prost putea sa manance c**a despre el _________________ Mandru de culoarea visinie,mandru de RAPID |
|
Sus |
|
|
TayloR^ |
Trimis: Joi 19 Aprilie 2007 19:39:20 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
Data înscrierii: 16/Ian/2007 Mesaje: 110 Locație / Oraș: Botosani
|
A zis Rada k s-a scarbit. Probabil de Copos. Cine altinewa? _________________ Performanta inseamna sa nu te pierzi niciodata in fata momentelor grele...Inseamna sa te aduni si sa reusesti.
www.mariusconstantin.ro |
|
Sus |
|
|
Mircea |
Trimis: Vineri 20 Aprilie 2007 15:10:21 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 3996 Locație / Oraș: aici
|
|
Sus |
|
|
Horia |
Trimis: Vineri 01 Iunie 2007 20:51:15 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 1747
|
Marian Rada pleacă și el de la RAPID
2007-06-01 13:36:00
Antrenorul secund al giulestenilor, Marian Rada, a declarat pentru Fanatik ca cel mai probabil va parasi formatia “alb-visinie” in aceasta vara.
“Cred ca imi voi mentine decizia si voi parasi RAPIDul in aceasta vara. Plec din cauza unor motive personale pe care nu vreau sa le comentez"
Ce se zvonea prin aprilie se pare ca se mentine. RAHAT... de oameni de-astia avem nevoie!! _________________ RAPID inseamna patima. |
|
Sus |
|
|
CristianRapid |
Trimis: Sâmbătă 09 Iunie 2007 13:19:26 Titlul subiectului: |
|
|
Vizitator RapidFans
|
Sa plece si el. _________________ | RAPID clubul nostru drag ... |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:: http://www.RapidFans.ro :: |
|
Sus |
|
|
KTD |
Trimis: Duminică 10 Iunie 2007 0:46:54 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 867 Locație / Oraș: unknown
|
eLiTe a scris: |
Sa plece si el. |
???? _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
|
Horia |
Trimis: Duminică 09 Septembrie 2007 15:21:16 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD
|
Tehnicianul secund al giulestenilor, Marian Rada a declarat pentru FANATIK ca amicalul de ieri impotriva grecilor a fost un antrenament, care ii va ajuta pe “alb-visinii” in meciul cu sTEAUA si dubla cu Nurnberg.
“Ieri am disputat un meci de pregatire in care am folosit 19 jucatori. Am incercat diferite strategii care sa ne foloseasca pentru meciurile cu sTEAUA si cu Nurnberg. A fost mai degraba un meci antrenament. In Ghencea mergem sa cistigam, dar niciun egal n-ar fi o tragedie”, a declarat Marian Rada. _________________ RAPID inseamna patima. |
|
Sus |
|
|
Horia |
Trimis: Marți 25 Martie 2008 14:49:29 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD
|
In sfarsit un antrenor pe placul tuturor (sper). Un om care merita si merita poate mai demult acest post. Bafta Marian Rada. _________________ RAPID inseamna patima. |
|
Sus |
|
|
KTD |
Trimis: Marți 25 Martie 2008 15:37:57 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 867 Locație / Oraș: unknown
|
E solutia cea mai buna pana la vara...s-asa nu avem ce pierde. _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
|
Miau |
Trimis: Marți 25 Martie 2008 16:13:55 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
|
eheheh..... multa bafta.....
insfarsit un antrenor care merita sa stea pe banca RAPIDului _________________ Politehnica Timisoara
|
|
Sus |
|
|
Mircea |
Trimis: Marți 25 Martie 2008 17:13:17 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 3996 Locație / Oraș: aici
|
|
Sus |
|
|
camorra |
Trimis: Marți 25 Martie 2008 17:38:53 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®
Data înscrierii: 20/Ian/2007 Mesaje: 61
|
am inteles eu bine .... Rada principal .... Pancu secund ? vreau sa fiu si eu jucator la RAPID atunci ..vad ca orice e posibil. _________________ RAPID si ... atat |
|
Sus |
|
|
BADEa |
Trimis: Marți 25 Martie 2008 19:17:29 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MEMBER
Data înscrierii: 28/Sep/2007 Mesaje: 1005 Locație / Oraș: TR
|
|
Sus |
|
|
Ady07 |
Trimis: Marți 25 Martie 2008 20:07:10 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®
Data înscrierii: 02/Apr/2007 Mesaje: 39 Locație / Oraș: Bacau
|
Sa fie intr-un ceas bun _________________ Alb visiniu pe Pamant si in lumea de apoi!! |
|
Sus |
|
|
|