Poli & RAPID...Urmeaza "meciul meu de suflet". Cand spun Poli, spun prima deplasare pe care am facut-o cu galeria RAPID - ului. A fost o deplasare foarte lunga si foarte frumoasa, care va ramane in sufletul meu mereu. Cum stim cu totii, la Timisoara suntem primiti foarte bine de brigazile care inca mai cred in infratirea dintre cele doua galerii. Stiu ca aceasta nu mai exista, insa respectul pe care ni-l purtam reciproc este cel care ma incalzeste cel mai tare.
Timisoara inseamna, atat pentru mine, cat si pentru majoritatea suporterilor rapidisti, locul unde ne simtim ca acasa (aici chiar ca putem sa cantam din tot sufletul < Suntem peste tot acasa >). Este locul unde stadionul canta la unison, este locul acela cu oameni civilizati, care tin la principiile lor morale, este locul unde visiniul se contopeste cu violetul, este locul unde suporterii stau la o bere si povestesc despre echipele lor (sa nu uitam Sheherezada, majoritatea dintre noi am fost cel putin o data acolo).
Povesteam astazi cu un prieten despre Poli AEK si Politehnica Timisoara, si el m-a intrebat unde sunt adevaratii suporteri ai Politehnicii ? I-am spus ca suporterii pe care ii vedem astazi in tribunele stadionului < Dan Paltinisanu > sunt suporteri noi, care nu cred ca stiu unde este adevarata Politehnica Timisoara, ei tinand cu echipa asta de cand se numeste Poli AEK. Tot astazi, am vazut si pareri dezaprobatoare cand vine vorba de meciul pierdut cu 1-8, dupa parerea mea atunci suporterii au dat dovada de multa maturitate. Stiu ca la echipele din Bucuresti nu vom vedea asa ceva niciodata, dar acolo exista cu adevarat un respect intre suporteri si echipa.
Dupa prestatia dezamagitoare din meciul de joi cu sarbii de la FK Saravejo, ar cam trebui sa ne facem probleme pentru meciul de maine. Indisponibili pentru partida de la Timisoara vor fi Sapunaru, Maldarasanu si Emil Dica. Trebuie sa amintim ca Marius Constantin si-a ispasit cele 3 etape de suspendare si va fi folosit maine. La capitolul mijlocasi, situatia nu este mult mai roz decat in aparare. Armeanul Karamian, este foarte nemultumit din cauza problemelor contractuale pe care le are cu RAPID si, nefiind obisnuit cu statutul de rezerva, s-a contrat cu antrenorul rapidist si ar putea sa fie exclus din lot pentru deplasarea cu Timisoara. Atacantul giulestean Ianis Zicu a fost protagonistul unui accident care a avut loc ieri seara in Bucuresti. Chiar daca acesta nu s-a soldat cu ranirea sa, el ar putea fi menajat in partida de maine seara. Razvan doreste sa il introduca pe teren pe Moldo, cu toate ca acesta este mult in urma cu pregatirea fizica. Trebuia sa schimbe ceva, dupa meciul de joi, in care nici o faza nu a avut o finalitate concreta.
Atat oficialii din Timisoara cat si cei de la Bucuresti sunt ingrijorati de starea foarte proasta a gazonului. Acest lucru va dezavantaja atat RAPID -ul cat si echipa de pe Bega. Sorin Cartu declara < Terenul de joc e groaznic si īncep sa cred ca sīnt blestemat! Am fost la Galati, unde, din pricina lucrarilor, am ajuns sa joc pe stadionul acela comunist. Am ajuns la Pitesti si s-a īntīmplat la fel. Acum am venit la Timisoara, unde Shakira ne arde iarba!>.
In meciul de duminica nu cred ca avem nevoie de < smecherie > lucrul care nea- lipsit in meciul de joi, dupa spusele lui Razvan, avem nevoie de concentrare si daruinta. Mai putin conteaza rezultatul, insa imi doresc din tot sufletul sa-i vad pe baieti ca JOACA. Daca nu batem duminica si totusi ne calificam in urmatorul tur din UEFA eu sunt multumita!
< Suntem frati cu Timisoara / Ne cunoaste toata tara.. >
Suporterii rapidisti din Banat sunt asteptati duminica, la ora 17:00 la Hotel Lido, pentru a-si lua autografe de la jucatorii preferati.


DarkLadY^ - Echipa RapidFans.RO R 12 august 2006

 
      
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...