Egal fraticid


RAPIDul a terminat la egalitate meciul de la Timisoara , din cadrul etapei a III-a , si ambele echipe aduna 5 puncte din primele 3 meciuri , formatiile cu cel mai slab inceput de sezon dintre favoritele la titlu . Meciul a fost unul tensionat , cu multe intrari tari , foarte disputat , dar ambelor echipe le-au lipsit un atac adevarat .
In debut Poli a dominat , primul sut al RAPIDistilor pe spatiul portii aparate de Popa venind in minutul 20 , expediat de Burdujan , care a fost si singurul sut pe poarta din partea giulestenilor . Incrancenare multa si fotbal putin , poate si din cauza ploii care a afectat gazonul deja destul de prost dupa concertul Shakirei . Cartu , un maestru al jocului defensiv a reusit sa inchida orice culoar pentru ai nostrii , Razvan nu s-a lasat mai prejos singura mare ocazie de gol a lui Poli fiind in minutul 61 , cand Coman a respins de sub transversala .
Primul meci al lui Zicu ca titular , realizari putine . Razvan schimba doi din atacanti , si ii introduce pe Vasilache in locul lui Ianis , si pe Viorel Moldovan , in locul lui Burdujan .
Reactia ostila a publicului timisorean la intrarea lui Moldo mi s-a parut extrem de deplasata , intreg stadionul fluierand indelung chiar si dupa efectuarea schimbarii . Nu puteam avea pretentii de la el sa faca minuni in 13 minute , dar e bine ca a revenit , si asteptam de la el revigorarea atacului giulestean . Apararea a mers ceas , si e de consemnat ca a fost primul meci in care toti cei trei fundasi cu care am facut furori in Cupa UEFA anul trecut , au jucat impreuna . Sapunaru va avea mult de furca pentru a reintra titular , daca accidentarea i se prelungeste.
Mijlocasii nostri au jucat bine , dar au lipsit pasele decisive pentru atacanti , si niste centrari bune din partea lui Kara , care incepe sa semene cu Stancu , si Badoi.
Atacul , in continuare avem mult de muncit la acest compartiment ... nici o idee , nici o pasa "sclipitoare" , nimic ... Burdujan rudimentar , Buga din ce in ce mai absent din jocuri , Zicu n-a parut in progres fata de meciurile trecute , ci mai degraba in regres , Moldovan abia a revenit , Griffiths nu a fost utilizat , iar zvonul ca Mazilu ar veni la noi se pare ca va ramane doar un zvon , Siman era la Timisoara pentru a trata cu Marian Iancu , patronul timisorean , venirea acestuia la Poli.
Nu trebuie sa ne panicam ... jocul , a fost mai bun decat precendentele , si e bine daca progresul continua . Imi amintesc anul trecut , pe aceasta vreme , eram in Cotroceni , si galeria ii huiduia si injura pe jucatori (mai ales pe Ionut Stancu) , care pierdusera 1-0 dupa un joc de nimic . Atunci aveam 4 puncte dupa 3 etape , si unde am ajuns anul trecut mai apoi ...


HAI RAPID ! ! !


RAPID : Coman - Rada , Maftei (cpt.) , M. Constantin - Karamian , Grigore ('83 - Negru) , R. Stancu , Badoi - Buga , Burdujan ('77 - Moldovan) , Zicu ('68 - Vasilache) .


HORIA - Echipa RapidFans.RO R 15 august 2006

 
      
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...