Din nou acasa ...


Maine seara de la ora 21.00, Rapid va incepe cu adevarat campionatul, meciul cu proaspat promovata Craiova fiind primul din acest sezon pe batranul Giulesti, dupa ce echipa a fost trimisa in exil la Ploiesti.
Fiind prima partida acasa, suporterii spera la o victorie si isi vor incuraja echipa in numar mult mai mare, avand maine seara un antrenament pentru partida de saptamana viitoare din UEFA .
Meciul cu Universitatea, la prima vedere pare un meci usor, insa rapidistii trebuie sa aiba mare grija, tinand cont si de accidentarile din lot dar si de ambitia oltenilor de a-si lua revansa, stiut fiind faptul ca la ultima partida directa dintre cele doua formatii, pe Giulesti, Rapid a semnat certificatul de deces al oltenilor.
Lui Razvan Lucescu i s-a adaugat pe lista accidentatilor si Romeo Stancu, pe langa Maldarasanu si Perja, Dica nerefacut complet, probabil va juca din repriza secunda.

Echipa probabil introdusa de antrenor ar putea fi : Coman - M.Constantin, Maftei, Rada - Badoi, Negru, Grigore, Zicu, Stancu - Buga, Griffiths.

Vali Negru : Nu ma emotioneaza faptul ca jucam din nou Ón compania Craiovei, ci revenirea pe stadionul nostru. Acest lucru va conta si speram sa le oferim suporterilor nostri o victorie, la reÓntalnirea cu ei'.


Lacra - Echipa RapidFans.RO R 18 august 2006

 Un meci de mare rivalitate


Nu stiu altora cum li se pare meciul acesta,dar pentru mine craiova, dupa steaua si dinamo, este echipa pe care o urasc cel mai mult.
De asemenea acest meci este si al unor mari orgolii, sa nu uitam momentul in care craiova si-a cedat locul de UEFA, pentru ca steaua sa castige campionatul si sa joace in Champions Leaque, bazandu-se pe faptul ca vor castiga finala cupei Romaniei, ceea ce nu s-a intamplat. Nu vom putea niciodata uita acel ultim meci , care ne-a costat un campionat de aceea dorim sa nu ne incurcam ca in trecut de aceeasta echipa.
Deoarece la sfarsit fiecare punct conteaza, am invatat acest lucru pe pielea noastra in campionatul trecut. Sper intr-o crestere de valoare a echipei fata de primele 2 etape in care au jucat slabut, sa fiu diplomata.
Antrenorul nostru se poate baza de aceasta data pe urmatoarea echipa : Coman - M.Constantin, Maftei, Rada - Badoi, Negru, Grigore, Zicu, Stancu - Buga, Griffiths.
Sa nu uitam ca 2 dintre titularii Rapidului,si anume Ionut Rada si Romeo Stancu au jucat in trecut la echipa adversa si anume Universitatea Craiova. In mod probabil fiind si pentru acestia un meci in care isi pot demonstra valoarea pe care o au. Asteptam inca odata sunetul final al spectacolului de sambata seara, fiind prezenti ca de fiecare data cu mic cu mare, cu steaguri si fulare in micul nostru Giulesti.
Unde in fiecare zi e sarbatoare pentru ca :
" joaca o echipa mare ... o echipa ca`n povesti ... e Rapid Bucuresti ".


Roxana alter-ego pumytza - Echipa RapidFans.RO R 18 august 2006

 
      
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...