Cronica Meci
Dinamo - Rapid
Data: 11 noiembrie 2007
 
 
Caini dresati ...

 
 

Pai ce sa zic... da am batut, asa cum am crezut toata saptamana, am batut
Asta este Rapidul nostru. Iata ne face din nou fericiti, extraordinar de fericiti...
Am vazut echipa noastra cu ambitie si determinare. Au fost acolo si au luptat suberb, de fapt am jucat foarte bine, jucatorii si-au facut treaba la momentul potrivit. S-a vazut indiscutabil valoarea antrenorului si inspiratia lui Boya a jucat foarte bine, acel Boya care multi il contestau. Cesinha a dat si el primul gol si a facut un meci excelent. Mazilu cel care ne dezamagea etapa trecuta a dat si el un gol valoros pentru noi. Toti am fost buni, am castigat asta e clar ! Echipa a jucat si s-a vazut. Si eu am observat din fata televizorului Rapidul pe care il iubesc, inca o lectie din partea acestei echipe pentru mine. Am vazut suporterii nostri la locul lor, locul lor de cinste .
Nimic nu ne-a impiedicat sa castigam, nici incidentele, nici atacurile din partea cainilor. Ma bucur ca in sfarsit am simtit cum jucatorii nostri au jucat cu inima. Lazar a intrat in teren nerefacut, Bozovic prezent la datorie asa cum a promis 

Da mai, sunt bucuroasa, sar in sus de bucurie, pentru ca nu am batut orice echipa, am batut unii dintre rivalii nostri de moarte . Si ma simt bine ca toti ceilalti rapidisti, am vazut spectacol numai cum Rapidul este in stare sa-l faca.
Totul pentru o victorie muncita, o victorie curata a noastra, a unor RAPIDISTI, simpli. O victorie cum numai noi stim sa o facem si cum numai noi stim sa ne bucuram de ea!
Personal le multumesc jucatorilor, suporterilor fara de care Rapidul nostru nu ar mai exista. Si nu in ultimul rand antrenorului. Da, ii multumesc si lui Rednic, pentru ca s-a vazut si mana lui. Sper ca totul sa se linisteasca la echipa noastra, trebuie.Sa se intample acest lucru ca sa putem face totul bine in continuare, scandalurile sunt normale, dar nu necesare!
Aaaa. si l-am vazut si pe Copos pe acolo printre suporterii  care il injurau mai zilele trecute. Foarte curajos omul . interesant .Toate ca toate a fost bine in seara asta.
Rapid iti multumesc pentru ca existi si ma faci sa te iubesc si mai mult! Ma faci sa fac ceva la inima 
Sfatul meu: sa nu ne culcam pe o ureche mai avem mult de munca, dar am batut dINAMu ! Acum asta conteaza !

"Rapidul e frumos ca o carte de aventuri pe care unde o deschizi tot frumoasa si palpitanta e"

badeA
 
 
 


         
 
 
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...