avancronica Meci
Rapid - U Cluj
Data: 23 februarie 2008
 
 
                    online | vizualizari
 

         
 


Primul "hop"

  Rapidul primeste vizita Universitatii Cluj in primul meci oficial al anului 2008. Astazi Giulestiul va fi din nou invadat de fanii alb-visinii gata de a-si primi cu bratele deschise idolul revenit in tricoul cu numarul 19, si pentru a-si impinge favoritii spre o prima victorie intr-un campionat ce se anunta in continuare foarte incins. Oaspetii isi vor vinde scump pielea, echipa alb-negrilor fiind pe ultimul loc in campionat si in disperata nevoie de puncte. Perioada de pregatire a fost una destul de nereusita pentru Rapid, vorbind de rezultate, dar si de joc apararea aratand mari carente. Transferurile nu au aratat prea multe, fundasul Leonard fiind prins pe picior gresit in multe situatii, Despotovic aratand disponibilitate la efort dar fiind destul de rudimentar, revenirea lui Griffiths parand un plus. De asemenea, revenirea lui Pancu la Rapid a fost vizibil un lucru pozitiv, acesta "conducand" cu maiestrie echipa din teren, si probabil si in vestiar. Aveam intr-adevar nevoie de un jucator cu suflet, si noi suporterii, dar si ceilalti jucatori care mai "uita" din cand in cand ce inseamna sa porti tricoul alb-visiniu. Ultimele 2 transferuri, necunoscutul Matos, si Joao Paolo venite pe ultima suta de metrii au incheiat campania, dupa o mica joaca cu un alt anonim, Salou.
Nici la nivelul conducerii nu a fost liniste in aceasta pauza competitionala, Copos jucandu-se din nou de-a plecatul. Stadionul il vom gasi in aceeasi stare deplorabila, Orban si Copos pasandu-si vina in ceea ce-l priveste.
Asadar, de maine din nou la "posturi", Rapidul are nevoie de noi, si noi de Rapid!

Pretul biletelor: Peluza II - 10 lei, Tribuna II - 15 lei, Tribuna I - 30 lei.
Pretul abonamentelor: Peluza II - 40 lei, Tribuna II - 70 lei, Tribuna I - 100 lei.

Echipa probabila: D.Coman - C.Sapunaru, V.Maftei, M. Constantin, P.Leonard - E.Dica, C.Lazar, D.Pancu, C.Cesinha - P.Boya, L.Burdujan

Derby in Sala Giulesti

  Dupa ce ne incalzim sambata cu fotbalul, Sala Giulesti va gazdui duminica de la 18:30 transmis in direct la Telesport, un derby al campionatului de baschet, RAPID-Asesoft Ploiesti, echipele de pe locurile 3, respectiv 1. Giulestenii au reusit 4 victorii la rand in acest retur, invingand si Dinamo, echipa care a provocat singura infrangere a ploiestenilor in acest campionat, tot la Bucuresti. Meciul din tur s-a terminat in favoarea gazdelor, 85-78, rapidistii conducand inaintea ultimului sfert cu 61-58. Se anunta o partida extrem de incinsa si interesanta, iar Rapidul va avea nevoie de sustinerea noastra pentru a invinge liderul autoritar al campionatului.

Forza Rapid!

Horia | 23 februarie 2008 ®

 
 
 

 
 
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...