11 decembrie 2007 |19:26

     
     


   
NENOROCITII !! ... niste jandarmi aparati de o lege aberanta

   Mai merita sa traim??
   Mai merita sa ne ducem viata normal? Mai merita sa merg la meci ?
   Mai putem ridica ochii din pamant sa privim oamenii sau ne va fi scarba ??
   Nu cred ca te mai poti simti in siguranta chiar si cu familia la un meci de fotbal. Pur si simplu poti sa ai probleme mari desi nu le-ai creat niciodata. 

     Mai putem merge pe stadion doar pentru a ne incuraja echipa noastra iubita ? Cum este posibil sa vii la un meci de fotbal ca rapidist  si sa fii batut, batjocorit in ultimul hal ??
''Daca mi se va intampla si mie sau prietenilor mei sau tatalui meu sau bunicul meu care sunt rapidisti ca si mine ??'' . . . astea ar putea fi intrebarile pe care multe persoane si le-ar putea pune atunci cand vor dori sa vina la meci. Asta din cauza unor nenorociti, din cauza unor jigodii ca jandarmii, care bat cu bestialitate, jignesc intamplator fara a se asigura ca cel pe care il loveste este un barbat venit cu copilul la meci sau un tanar care a venit alaturi de prietena lui, alaturi de fratele, bunicul la meci si care intamplator are traseu pe langa jandarmi si nu are legatura cu nicio faradelege. Adevarul este ca exista si suporteri violenti care merita retinuti, dar sa fi batut teribil de jandarmi desi ai facut ceva rau nu este corect, ba mai mult atunci cand nu ai nicio vina.
     ALOOO !!! exista ordine in Romania ?? Cat de animal sa fi pentru a da intr-un om intr-o maniera teribila chiar daca esti jandarm!!!!???
      Mai poti trai linistit cand sti ca bati lumea pe strada si nu oricum, ci socant, bestial !!!??? Sa fii calcat in picioare, batjocorit desi nu faci nimic, doar pentru ca vii la stadion sa vezi cum joaca Rapidul, sa-ti incurajezi echipa de suflet  te lasa fara cuvinte . . . multi incep sa se gandeasca daca mai are rost sa fie acolo pe vechiul nostru Giulesti sa-si arate iubirea pentru echipa lor. Copiii, femeile si chiar oamenii maturi, barbatii se vor gandi la asta . . . vom pierde suporteri din cauza jigodiilor de jandarmi. Pana si bestiile sunt mai blande decat specimenele astea . . . pentru ca nu gasesc un nume pentru aceste persoane. Este teribil ce se intampla, este teribil ca nu se ia nicio masura, intr-o tara care se vrea europeana, intr-o tara care are ganduri mari . . . intr-o tara in care ai ajuns sa-ti fie frica sa iesi pe strada sau sa mergi la stadion. Este bine sa eviti certurile dintre jandarmi si suporteri pentru a nu cadea victima, insa nu este posibil sa se procedeze asa. Ieri te bat, astazi te calca in picioare, maine sau poimaine vor ajunge sa te omoare pe strada doar pentru ca ai venit la stadion si te-ai intalnit intamplator si a fost o
neintelegere.
    Doamne ai vreo forta ? cred ca nici tu nu mai ai forta asupra lucrurilor care se intampla la ora actuala in lume. Vom ajunge sa te depasim in putere din cauza rautatii.
    Inteleg ca multi dintre jandarmi sunt mandri de faptul ca reprezint ordinea, disciplina si sunt teoretic organe ale justitiei, dar sa fim seriosi cand esti ceea ce esti si reprezinti ceea ce reprezinti, presupunandu-se ca sti legile, iti sta in mana sa faci ceea ce au facut jigodiile alea unor rapidisti inainte de meciul cu Mioveni ??
Ordinarilor va credeti cumva soldati nazisti ? Duceti-va la o ora de istorie si simtiti-va nazisti si cu ocazia asta invetati si putina carte, pentru ca majoritatea sunteti niste analfabeti, niste frustrati. Poate invatati ce inseamna pasiunea, placerea, frumusetea de a fi suporter, poate invetati ce inseamna sa traiesti si realizezi ca nu reprezinti nimic, absolut nimic daca esti un ordinar de jandarm !!!!! Sa va fie rusine !!!!!!! si mai ales celor care nu vad, celui care conduce Jandarmeria de NIMIC din Romania. As putea sa folosesc cuvinte foarte urate la adresa voastra, dar totusi sunt un copil de 15 ani si vad ce se intampla si  macar cat de cat realizez ce este in jurul meu, stiu si eu in putina masura ce este bine si ce este rau. Mie scarba de voi de cei care imi conduc tara si  nu ma mir daca voi ajunge sa-mi fie scarba de insusi Romania mea si a tuturor romanilor. In tara asta toata lumea doarme la ora actuala si nimeni nu vede teribilismul care ne inconjoara.

      Sa fim seriosi ca sa vezi toate astea nu trebuie sa fii unul dintre ei. Oricum toti sunt la fel, toti ne iau drepturile, placerile si viata, asta doar pentru ca a fi om in Romania de astazi, a fi suporter chiar si rapidist este o regula interzisa. Conteaza sa fi jandarm, ca aceia, sa fi o jigodie care nu traieste, doar simte aerul. Eu nu am nicio putere din fata calculatorului si niciodata nu voi avea pentru ca nimeni nu sustine dreptatea si drepturile fiecaruia dintre noi, nimeni nu crede in copii, ba mai mult ni se distrug beneficiile pentru a ajunge cineva in viata si a schimba lumea asta. Cuvintele mele sunt vagi, nu conteaza, insa ii dor teribil de tare pe multi. Pentru ca asta este realitatea, lumea in care traim si oricat de rapidist ai vrea sa fi, simti ca nu traiesti printre oameni inainte de toate. Asa cum spune si cantecul celor de la Holograf : ''Vine o zi'', va veni in cele din urma o zi in care se va sfarsi totul si va fi prea tarziu pentru a schimba ceva, va veni ziua in care a fi ''om'' inainte sa fi jandarm va conta, nu neaparat aici printre noi, dar va conta si oricare dintre noi vom da socoteala la ceea ce am facut.
Noi rapidistii vom ramane cu ceva totusi : cu mandria ca am fost alaturi de cea mai frumoasa echipa din fotbalul romanesc si din Romania, atunci cand ''va veni o zi''.

      Asta va conta . . . dar jandarmii nu vor conta . . . veti vedea !!
      Sunteti niste nemernici !!!!! Rusine !!!! . . .



     
           
           
           
   
postat de BADEa in blogul BADEa              online | vizualizari
     
           
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...