Start Game ::: 24 februarie 2006




comenteaza pe blogul lui Lacra


 Trimite prin Yahoo Messenger

    A mai ramas putin pana la reinceperea meciurilor din Liga I si din Cupa. Mai putin de 1 zi si vom incepe sa mergem iar pe stadion, sa ne simtim liberi strigand si incurajand echipa iubita. Datorita comunicarii primite de la UEFA, cum ca din vara vom avea mai multe echipe in Champions League (si in Cupa UEFA), lupta pentru locurile care asigura prezenta la toamna in urnele cupelor europene, va fi foarte aprinsa si cred ca vom asista din nou la "jocurile strategice" , care in ultimele 2 editii au disparut.
    Dinamo va fi cam greu de ajuns, dar pana la sfarsit sunt o multime de meciuri care pot schimba, chiar si in ultima etapa, campioana si trebuie sa tinem cont si de plecarea lui Ganea, care a fost unul din cei mai importanti jucatori ai returului.
    steaua ... a transferat un portar "foarte valoros" din Brazilia, care se stie ca a dat doar atacanti de superclasa, nu si portari, plus ca sunt o gramada de accidentati din randul titularilor. Deci ar trebui din acest punct de vedere sa fie mai slaba ca la inceputul turului. Dar cred ca Becali nu va juca corect, si va cauta sa cumpere acolo unde va reusi ... in minte imi vine doar momentul cand alerga cu banii dupa jucatorii Bistritei.
    Clujul cu toate ca a ramas fara Dorinel Munteanu antrenor, va incerca sa puna probleme si sa se situeze pe un loc care sa-i permita participarea intr-o competitie europeana.
    La fel si Poli Timisoara care a adus, din nou, intariri lotului. Iancu, care a investit foarte mult pana acum in club, dar fara sa aiba rezultate, va dori ca macar anul acesta, sa poata obtine un loc de Europa.
    Cu toate ca nu are cine stie ce lot, Bistrita in tur s-a dovedit o "nuca cam greu de spart" si a ajuns cu Sabau pe banca, acolo unde nu se astepta nimeni, foarte aproape de podium la mica distanta de puncte de locul 2 si 3.
    In ceea ce priveste lupta pentru retrogradare, aceasta va fi foarte aprinsa si mai mult ca sigur se va da intre FC Arges, Jiul si surprinzator bancarii de la National.
    In Liga 2, lupta pentru promovare se va da intre Otopeni, Forex Brasox si Petrolul Ploiesti din seria I si U Cluj, "sepcile negre" si Dacia Mioveni sau Minerul Lupeni in seria II.
    Am lasat ultima data Rapidul ca sa pot vorbi mai pe larg despre acest subiect. Razvan va ramane antrenor pana in vara, cand ii va scadea contractul si cand mai mult ca sigur va pleca, daca nu va reusi sa duca RAPID-ul in Champions. Lotul a fost largit prin aducerea "Ganezului" acasa, dupa un scurt popas "prin vecini" si a altor 3 jucatori de la Electromagnetica.
    La capitolul plecari, Karamyan a ajuns la Poli dupa ce nu a reusit sa obtina marirea de salariu dorita. Griffiths si Burdujan vor fi imprumutati in Asia, dupa un debut destul de sters al australianului, in timp ce Burdujan nu prea mai are loc in echipa datorita numarului mare de atacanti. S-a mai renuntat la serviciile lui Vali Negru, Nae Constantin si tanarului Petrescu.
    Cu toate ca toata suflarea visinie spera si viseaza la o clasare cat mai sus in clasament, adica cel putin locul 2, pentru a juca in CL, conditiile precare in care se gaseste stadionul lasa de dorit foarte mult. Cu un asemenea stadion nu vom putea sa jucam nici macar in Cupa UEFA ce sa mai vorbesc de CL, iar in urma unor zvonuri se pare ca Ministerul Transporturilor va incepe lucrarile de consolidare, ceea ce va face ca RAPID-ul sa nu joace nici un meci din retur pe "Valentin Stanescu". Ma gandesc cu bucurie si totodata cu groaza, ce se va intampla daca si Dinamo si RAPID se vor califica in grupele CL. Vom juca cu schimbul la Piatra Neamt? Sau conducerea noastra ne va face bucuria sa aleaga Ghencea?
    Echipa Rapidfans ureaza RAPID-ului un retur cat mai frumos, si la sfarsitul verii va invitam sa sarbatorim pe Giulesti castigarea Cupei Romaniei si ocuparea unui loc de Liga Campionilor.
    Haide RAPID
    Lacra comenteaza pe blogul lui Lacra





Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...