02 Martie 2009 13:31:21

Luptatorii

postat de Lacra in blogul Lăcră

In sfarsit a venit weekendul cel mai asteptat din aceasta luna. Au inceput iar meciurile, dupa o pauza parca interminabila, intesata numai de lucruri ce pot speria chiar si pe cel mai temerar dintre suporteri. Chiar si asa, noi, nu ne-am pierdut speranta si am crezut si credem ca RAPIDul nu va muri niciodata. ( continuarea … )

28 Septembrie 2008 23:37:07

Asta nu e Rapidu’ , asta nu e Rapidul nostru

postat de Lacra in blogul Lăcră

Sunt acasa. E ora 24. Am venit de la stadion. Nu am avut starea de spirit necesara sa merg cu prietenii sa “ne inecam amarul” dupa acest meci. Ma simt atat de goala pe dinauntru. Stau si ma intreb daca e vis sau realitate si imi repet mereu: Unde a disparut echipa care era elogiata de toata lumea si acum a ajuns de rasul tuturor? Astia nu mai sunt fotbalisti, sunt criminali, mercenari veniti din toate colturile lumii sa ne omoare pe noi. ( continuarea … )

19 August 2008 22:15:25

Mai e putin …

postat de Lacra in blogul Lăcră

Mai e putin si va incepe derby-ul, mai sunt doar cateva zile si totusi la nivel oficial a inceput. Cu un scandal, ca doar nu se putea altfel…Toata lumea acuza Rapidul pentru scandalul provocat de Rednic inaintea partidei de la Galati. Parerile sunt pro si contra. ( continuarea … )

11 Martie 2008 0:59:48

Flacara care se stinge

postat de Lacra in blogul Lăcră

Asteptam cu nerabdare acest meci. Rapid-Poli trebuia sa fie una din cele mai frumoase intalniri, pe care le aveam acasa. Ziua a inceput frumos dar s-a terminat prost.Ca de obicei de altfel, nimic nou. Galeria incepe frumos, cu un mesaj pt celelalte galerii in care le aduce aminte ca suntem infratiti. Dar din pacate doar la asta s-a rezumat. Polistii, la afisarea mesajului nostru, au inceput sa scandeze Poli si Rapid se iubesc la infinit. Iar noi… noi am replicat cu Panco italiano. ( continuarea … )

02 Martie 2008 23:12:53

Doar 3 puncte…

postat de Lacra in blogul Lăcră

A venit in sfarsit si meciul mult asteptat cu Galatiul. Multi vedeau partida cu un rezultat favorabil otelarilor, dupa ultimele prestatii ale noatre. Nu a fost asa. Am invins. Chinuit. De ce chinuit? Ca am avut doar un gol, iar ei 2 eliminati. Ca noi in superioritate numerica , in loc sa fim noi peste ei, in careul lor, erau ei peste noi si numai grazie ingerului Coman nu ne-am facut de ras. Caci ne puteau egala in ultimele 30 de secunde ale partidei. Vad cum pe diverse situri sunt ridicati in slavi ca au batut. Ca ce bine au jucat…ca pana la urma Rednic e bun. Pot sa stiu si eu cine a jucat bine? ( continuarea … )

pagina urmatoare »


RAPID