30 iunie 2007
     • RAPID - Petrolul duminica 1 iulie

    
     Duminică seară, amical cu Petrolul, "încadrat" de festivitățile de omagiere a primului titlu și a împlinirii celor 84 de ani.

     Duminică seară, de la ora 20:00, Stadionul "Giulești-Valentin Stănescu" va găzdui prima apariție publică a echipei lui Cristiano Bergodi, meciul amical susținut în compania divizionarei B Petrolul Ploiești. Jocul va marca încheierea perioadei de cantonament, programată inițial la Poiana Brașov, dar desfășurată până la urmă la baza "Pro RAPID". După două zile libere, luni și marți, miercuri este programată plecarea în turneul elvețian de la Crans Montana (4-17 iulie), unde se vor disputa și cinci jocuri de verificare.

     Numele adversarei de duminică seara n-a fost ales întâmplător, formația ploieșteană fiind echipa în compania pe care trupa de aur, din deceniul șapte, a Rapidului a întâlnit-o în ultima etapă a ediției 1966-1967, când giuleștenii au luat primul lor titlu din istorie. Performanța foștilor mari jucători ai Giuleștiului (care, în prealabil, vor vizita baza Pro RAPID și vor vedea condițiile de antrenament de care ei n-au avut parte cândva) va fi omagiată în cadrul unei festivități ce va debuta la ora 19:00, în Giulești. La eveniment vor lua parte și câțiva dintre adversarii din 11 iunie 1967 (data meciului decisiv, cu Petrolul) ai echipei antrenate cu atâta har de regretatul Tinel Stănescu.

     După "amicalul" cu Petrolul 2007 ( la care accesul spectatorilor este liber ), la hotelul Crowne Plaza va fi organizată o recepție oficială, în cinstea celor 84 de ani împliniți recent, pe 25 iunie, de clubul RAPID. Manifestare la care, bineînțeles, personaje principale vor fi "deschizătorii de drum", eroii din 1967.



Echipa RapidFans.RO
  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...