Grupa G | Romania - Olanda 1-0
Duminica 14 octombrie 2007
 




RAPID

Portocala mecanică scurtcircuitată

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

     A trecut si meciul nationalei. Cu totii am fost buni romani si am strigat din tot sufletul "Hai ROMANIA!". Ploaie la noi, ploaie la ei, insa spectatori chiar au fost in tribunele constantene. De cateva ori i-am si auzit foarte clar la televizor si comentatorul a precizat de cateva ori ca spectatorii fac atmosfera.

 


RAPID Piturca a ales sa alinieze urmatorul 11:
Lobont, Ogararu, Rat, Tamas, Chivu, Goian, Codrea, Nicolita, Petre, Marica si Mutu.
    Ca rezerve i-a preferat pe: Marius Popa, Petre Marin, Radu Stefan, Sorin Paraschiv, Nicolae Dica, Florin Bratu, Marius Niculae.

      Ma surprinde antrenorul nationalei, ca nu a putut alege nici macar un jucator de la Rapid pe care sa-o poata folosi. Oricum pana la urma s-a dovedit a fi o echipa inspirata, pentru ca am obtinut victoria pe care ne-o doream.

      Despre meciul un sine nu prea stiu ce sa va spun, un meci vazut la televizor nu prea imi vine sa-l comentez. In prima repriza l-am injurat mult pe Goian, pentru ca din cinci pase, toate cinci le-a dat la adversari. Imi placeau cum isi construiau olandezii atacurile cu pase mici, se vedea ca aveau si un mijloc solid. In continuarea imi este si-mi va fi frica mult timp de acum inainte la fazele fixe. Nu avem jucatori capabili sa faca fata la asa ceva.

      Fazele notabile ale primei reprize: lovitura libera a lui Chivu de la 22-23 de m din minutul 21, replica olandezilor care a venit din partea fundasului Bourna, care a reusit o lovitura de cap care a cazut pe transversala portii noastre, sutul pe poarta al lui Mutu din min 44, care a trecut putin pe langa poarta. In rest au fost multe greseli in defensiva, insa baietii au stiut sa se regrupeze mereu si cu ajutorul lui Lobont au intrat la cabine cu un 0-0.

      Din a doua repriza mi-am dat seama ca Nicolita nu este in cea mai buna forma si am realizat prin min 60 ca el pana acum nu a dat nici macar o centrare buna. Deazamagitor este si jocul lui Ovidiu Petre. Nici Marica nu m-a impresionat cu nimic si m-a enervat ca mereu ajungea tarziu la mingi. Bine ca-l schimba in min 70 cu Niculae. Hai NICO!
     Doua minute mai tarziu GGGGOOOOLLL RRROOOMMMAAANIIIAAA. Goian s-a aflat in locul potrivit la momentul potrivit, reluand in poarta o minge respinsa de Stekelenburg. Urmeaza lovitura lui van der Vaart din min 75 peste poarta aparata de Lobont. De aici incepe ploaia de cartonase galbene: van Bronckhorst, Ogararu, Tamas, Mutu, Nicolita, Codrea. Mi s-a parut ca Vassaras a cam exagerat cu cartonasele pe finalul meciului.

      Nu mai conta nimic. Am invins Olanda, pentru prima data in istoria intalnirilor directe. Suntem calificati in proportie de 90%. Bine baieti! Sunt mandra de voi!

      Cum spunea un prieten de-al meu.
"Romania e la inaltime! High Romania!"


      comenteaza pe blogul lui DarkLadY^

oricine are un punct de vedere chiar si diferit fata de cel exprimat mai sus poate trimite un mail la contact@rapidfans.ro sau rapidfans@gmail.com

vom publica toate opiniile dumneavoastra ... ale suporterilor RAPIDisti
multumim anticipat

 

 

       

     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...