03 Martie 2008 10:30:35

Sperantele reapar

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

Ieri a avut loc partida Otelul Galati - RAPID Bucuresti. Ca la orice meci jucat in provincie, atunci cand vine o echipa importanta din Bucuresti, “ultrasii” galateni si-au dat in petec. Trecand scurt in revista, ei l-au injurat pe Mircea Rednic, au aruncat cu obiecte in teren, l-au acostat pe Dani Coman, incepand sa-i adreseze injurii. ( continuarea … )

14 Octombrie 2007 2:55:50

Portocala mecanică scurtcircuitată

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

romaniaA trecut si meciul nationalei. Cu totii am fost buni romani si am strigat din tot sufletul “Hai ROMANIA!”. Ploaie la noi, ploaie la ei, insa spectatori chiar au fost in tribunele constantene. De cateva ori i-am si auzit foarte clar la televizor si comentatorul a precizat de cateva ori ca spectatorii fac atmosfera. ( continuarea … )

12 Octombrie 2007 6:49:04

Scârbită…

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

asta este starea mea de spirit dupa ce am aflat cine este “noul mare antrenor al Rapidului”. Sunt scarbita pentru ca ne place sa ne balacim in mocirla fotbalului romanesc. Nu mai suntem noi clubul ala cu coloana vertebrala. Oare de ce ne plac situatiile de compromis? Sincer, eu asta vad ca se petrecere in momentul de fata cu clubul nostru. Ne zbatem fara nicio finalitate. ( continuarea … )

26 Septembrie 2007 10:34:05

Dintr-o prostie si multa ambitie…

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

Am stat mult si m-a gandit daca sa scriu sau nu articolul asta… Nu-mi place sa fiu lacrimogena, insa sunt unele lucruri care ma dor. La fel ma doare si cearta asta stupida prin care am fost nevoita sa trec zilele astea. ( continuarea … )

15 Septembrie 2007 7:00:42

1. FC Nürnberg

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

 

fcn-rapidDeja m-a apucat febra plecarii. Mai sunt inca 4 zile, adica 96 de ore si plecam inspre Germania. Destinatia mai exacta: Nürnberg! Inainte de orice meci al Rapidului, incerc sa aflu cateceva despre adversar. Astfel despre  1. FC Nürnberg am aflat urmatoarele… sa incepem cu staff-ul tehnico-administrativ:

( continuarea … )

pagina urmatoare »


RAPID