11 ianuarie 2007 | 22:24

     
   
     


   
Am nervii intinsi la maxim

      Cu totii suntem curiosi de transferurile care se vor infaptui la echipele din Liga 1. Unii cumpara ziare zilnic, altii nu se dezlipesc din fata televizorului sa vada ce stiri din sport mai apar ... sunt si unii care nu baga in seama presa si bine fac!.

       Si eu as vrea sa fiu asa, dar nu pot. Sunt curioasa si pun la suflet orice veste in defavoarea Rapidului. Ceea ce ma face sa scriu acest articol si sa ma enervez extrem de tare sunt zvonurile, minciunile tot felul de nimicuri care apar in presa cam de o saptamana incoace. A si nu pot uita de tampeniile care sunt date la televizor de dimineata pana seara pe posturi ca Antena1, ProTV, TVR1, etc.

      Sa spunem ca zvonurile nu ar fi ceva foarte grav, ceea ce este mai grav este faptul ca se improvizeaza niste stiri prostesti. De cateva zile incoace antrenori din Romania sunt asemanati cu Mourinho, totul se rezuma la acest antrenor. Deci nu exagerez cu absolut nimic! ...

      M-am saturat pur si simplu sa vad numele asta peste tot ca titlu  al unor stiri sportive,  asemanari, pana si intrebarile puse de reporteri anumitor jucatori in interviuri fac referire si il includ pe acest Mourinho. A devenit termenul de comparatie peste tot, la orice televiziune, clar o obsesie!

      Multi ar spune : '' Dar nu te mai uita draga la astfel de stiri, nu mai citi presa!'' ... insa repet nu pot sa nu o fac. Pe rand stiri ca :''Bozovic s-a suparat si va pleca'', ''Mazilu pleaca la Steaua'', ''Neaga vine la Rapid'', transferul x sau y e ca si facut, aa ba nu ... acum este in impas, '' Szekely vine sau totusi nu mai vine'' ... doamne stirile astea se repeta chiar si mai ''umflate'' in fiecare seara, de o saptamana.

      Lipsa de profesionalism si incapacitatea de a oferi macar samburi de adevar, toate zvonurile devin o stire de prima pagina in ziare, mai ales cand se mai  infrumuseteaza si cu inca alte si alte zvonuri, intr-un cuvant o umplutura de care m-am saturat! ... Repet, acelasi lucru de luni seara pana acum vineri seara cand deja am izbucnit in fata televizorului.

      Desi se spun atatea despre Rapidul nostru, nu am auzit decat o declaratie a lui Rednic si aceea in care spunea ca nu stie nimic sigur si nu vrea sa afirme anumite lucruri care sa nu fie adevarate mai tarziu. Si ca sa dau dovada si de putina obiectivitate ... aceste tampenii nu ne afecteaza numai pe noi, sunt si alte echipe care patesc acelasi lucru ... mai bine micsorati programul sportiv din 20 de minute in 10 minute, dar macar sa stim ca spuneti lucruri cat de cat adevarate, serioase. Sunteti penibili si enervanti.

Sincer m-am saturat de presa, ca boii de tras la jug!!

Indiferent ... Hai Rapid!



     
           
           
           
   
postat de BADEa in blogul BADEa              online | vizualizari
     
           

     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...