® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 
           

     

• BADEa blog •14 Iulie 2008 22:36:15                              online | vizualizari    

 

Respect pentru Sapunaru ! ...

      Pentru mine, plecarea lui Sapunaru a fost cea mai proasta veste din pauza competitionala. Fc Porto a pus mana pe fundasul rapidistilor, cel pe care daca il aveai in teren puteai sa iti simti echipa in siguranta in orice meci.

            Ajuns de la Fc National acum doi ani, Cristian Sapunaru si-a castigat un loc de cinste printre suporterii giulesteni si un loc de titular sigur in echipa, ca fundas dreapta. Asta pentru ca este rapidist de mai mult timp si pentru ca are un caracter demn de a fi jucator la Rapid. Il stim pe Sapunaru cel puternic, tanar, devotat trup si suflet si fiind mai tot timpul provocatorul la dueluri aprige pe terenul de fotbal. Detine acea siretenie pe care un fundas de valoare trebuie sa o aibe. A fost intotdeauna la locul si timpul potrivit si ce a contat cel mai mult au fost dovezile de rapidism. Sapunaru era cel care dadea tonul scandarilor din inima la finalul meciurilor si nu lipsea de langa galerie. Sezonul trecut ne-a adus marea victorie in fata spurcatilor, desi ei au castigat la masa verde din cauza brichetei. A pus suflet in tot ce a facut la Rapid. Imi amintesc de meciul cu Poli Iasi imediat dupa moartea Cristinei. A fost singurul care s-a gandit la ea, a dat si un gol magnific dupa care i l-a dedicat rapidistei. Desemnat cel mai bun fundas dreapta din liga 1 in campionatul trecut, a fost convocat la nationala pentru Euro, dar din pacate nu a jucat niciun minut. L-am vazut rar accidentat, insa foarte des aproape de inimile noastre si a stiut cum sa se faca placut si sa ramana un idol al tribunelor. Dupa meciul pierdut din cauza ''accidentarii'' femeiustii Deaconu, a raspuns sigur pe sine presei si a reusit sa ne redea putina liniste dupa atatea momente tensionate. S-a comportat exemplar, intradevar ca un mare jucator rapidist.

      L-am pierdut pentru moment si am castigat alti doi jucatori. Nu cred ca ei vor umple golul lasat de Sapun, nu neaparat pe teren, cum in sufletele noastre. Sapunaru este si va ramane una din acele figuri emblematice si frumoase, fabricate de Giulestiul nostru.

      Multa sanatate si mult noroc la noua echipa, iti doresc din toata inima toti rapidistii !

      BADEa | 14 Iulie 2008 22:36:15

 



  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...