® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 
           

   

• BADEa blog • 22 Iulie 2008 20:52:50                              online | vizualizari    

 

Impresii de vacanta (2) - Rapid vs. Lyon ...

        Inceputul campionatului ne bate la usa. Fiecare se mandreste cu noile achizitii si se vede campion. Eu insa voi vorbi ca intotdeauna despre Marele Rapid. Un nou Rapid proaspat si capabil. Am vazut asta in ultimul amical din perioada de pregatire, cu Olympique Lyon.

      A fost un meci victorios, pe Giulesti, alaturi de cei dragi. S-a prezentat noua echipa in frunte cu un antrenor responsabil si foarte hotarat, asa cum l-am vazut pe Jose Peseiro inca de la venirea sa la Rapid. Sincer da! Chiar mi-a placut atmosfera de la echipa. A trecut ceva timp de cand nu s-a mai organizat ceva frumos pe Giulesti. Sustinatori de seama, oameni importanti pentru Rapid si simpli suporteri din tribune au cantat imnul si s-au bucurat pentru o victorie frumoasa in fata unei mari echipe, intr-o seara calduroasa de vara. Am simtit o cu totul alta stare de spirit, o alta fata a echipei. De la televizor nu am putut aprecia valoarea actuala a galeriei, insa multi nu sunt multumiti de cel mai important lucru al Rapidului, galeria. Sa speram ca rezultatele bune, refacerea stadionului si alti factori ii vor face pe suporteri sa vina in numar mai mare si sa sustina echipa in acea maniera specifica, pana la sacrificiu. Am vazut un banner special pentru Dani Coman, ingerul nostru pazitor. E bine ca stim sa le aratam tuturor cat de importanti sunt unii jucatori pentru Rapidul nostru, si cat de multe au facut pentru bucuria noastra.
        Mi-a placut de Boya, autorul celor doua goluri care ne-au adus victoria, iar despre noii veniti nu pot sa spun decat ca s-au miscat bine. In mare parte am observat ca sunt transferuri care promit multe lucruri bune pentru Rapid. Adevaratele demonstratii se vor face de sambata viitoare cand va incepe intrecerea pentru titltul de campioana. Acolo avem de infruntat multe piedici care de cele mai multe ori nu sunt corecte, cum ar fi normal.cel mai bun sa castige. Suntem impiedicati sa ne bucuram prin metode neortodoxe, inventate de ''credinciosi'' gen becali. Si este pentru prima data dupa multi ani cand simt ca Rapidul s-a schimbat in bine cu exceptia stadionului. Si avem sanse mari la campionat dupa jocul pe care l-am practicat pana acum. Cred ca seriozitatea lui Jose Peseiro si ambitia jucatorilor ne vor duce departe. E timpul pentru marile bucurii!
        Si totusi sa nu gustam din victorii si glorie pana nu trecem prin greutatile specifice Rapidului. Dovezile ca suntem o echipa capabila de rezultate trebuie sa fie facute in meciurile oficiale pentru ca amicalele nu inseamna mai nimic in ochii unora. Suntem pe drumul cel bun si am incredere in tot ce inseamna Rapid. E vesnic, e valoros, e pur si simplu cel mai bun, indiferent de situatie!
        Hai Rapid!

      BADEa | 22 Iulie 2008 20:52:50      

 



  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...