® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 
           

   

• Dragos Leasa • 24 Iulie 2008                              online | vizualizari    

 

E momentul sa castigam / Credinta-n Marele Rapid ...

        Va mai amintiti debutul lui Mircea Lucescu la RAPID? S-a produs intr-un meci din Cupa UEFA-Intertoto. Adversarul? Lyon. Pe Cotroceni.

      "Ne ploua, racim si nu va parasim..." Am pierdut meciul cu... 2-1. Dar nu ne interesa... Venise Mircea Lucescu... Se construia echipa ce avea sa ne aduca titlul dup-atata si-atata amar de vreme.

      La 11 ani de-atunci, intalnim din nou aceeasi echipa, pe care o invingem cu acelasi scor, la debutul acasa al unuia care, timpul imi va da dreptate cand spun ca e cel mai mare antrenor pe care l-a avut RAPIDul. Si de data asta nu va mai fi nevoie sa plece la Inter Milano ca sa ne dam seama de acest lucru.

      A fost nevoie de-o pasa scoasa parca din manualele de fotbal si de-o centrare perfecta, ca sa ne dam seama ca echipa asta va fi exact ceea ce asteaptam de foarte mult timp.

      Intr-adevar, veceurile sunt la fel de jegoase la stadion, in unele parti chiar inexistente - intr-adevar fotbalistii sunt mercenari si pleaca la prima oferta avantajoasa... da... Copos e un avar... da... marketingul este inexistent inca... Dar totul se va schimba... Nu se poate altfel... Putina rabdare.

      Prima dovada:
     
Constantin Toma: "Am venit aici sa fac din RAPID un club profitabil ca nu suntem asociatie umanitara, suntem un club de fotbal"

      Pana acum Copos se plangea mai mult ca o fetita emo.

      Apoi:

      Peseiro: "Suporterii sa aiba incredere ca echipa lor este cea mai buna si ca are cel mai bun antrenor. Vreau Cupa UEFA si nu sunt nebun"

      Pana acum ni se spunea sa fim langa echipa indiferent de rezultat, ca e greu si ca speram sa facem o figura frumoasa...

      Voi nu v-ati saturat sa facem o figura frumoasa? E momentul sa castigam tot. Iar pentru asta rolul nostru e sa CREDEM. Sa cantam si iar sa CREDEM. Sa incurajam si... da... din nou sa CREDEM ca avem cea mai buna echipa din lume...

      Unii vor spune ca e o nebunie sa crezi asa ceva. Lor am sa le spun sa se intrebe ce-nseamna sa fi RAPIDist si-si vor raspunde singuri ca e cea mai frumoasa forma de nebunie din lume. Asa ca nici ei nu au niciun motiv sa nu CREADA ca RAPIDul e o forta in EUROPA.

      Ultima chestie pe care vreau s-o explic, este despre lehamitea unora care s-au saturat sa auda "MUIE steaua". E imposibil sa se renunte la aceasta scandare. RAPIDul nu inseamna mediocritate... RAPIDul inseamna pasiune. RAPID inseamna totul sau nimic. Vis sau cosmar. Iubire nebuna sau ura de moarte. Iar ura fata de steaua va exista atata timp cat va exista si iubirea nebuna fata de RAPID. Adica o vesnicie.

      Forza RAPID!!!

      Ne vedem sambata pe stadion.

      Dragos Leasa | 24 Iulie 2008 22:52:50      

 



  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...