® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 
           
     

• BADEa blog • 3 iunie 2008 22:09:09                        online | vizualizari    

 


Un nou antrenor Jose Peseiro , un nou inceput la Rapid ...

      In sfarsit Rapid are un nou antrenor. Dupa lungi negocieri cu neseriosul de Boloni, la Rapid a poposit de aceasta data Jose Peseiro. Un portughez care desi imi este necunoscut are o carte de vizita foarte buna, fiind in trecut asistent la Real Madrid. Nu stiu ce valoare are acest Peseiro si nici nu vreau sa discut despre el pana nu-l vad la treaba, dar chiar avem nevoie de transferuri pentru a evidentia calitatile noul antrenor. Eu cred ca Boloni ni
s-ar fi potrivit mult mai bine, insa
ne-am saturat de atitudinea sa capricioasa. Azi vine, maine nu vine, cam asa au stat lucrurile in ultimele aproximativ doua luni.
      Prezentat la baza Pro Rapid in aceasta dupa amiaza, Peseiro s-a aratat dornic in a face treaba buna la Rapid si chiar a laudat jucatorii si conducatorii Rapidului. Iar noi am putut vedea tabloul ''familiei perfecte'' cu un Taher si un Copos de-a dreptul penibili si extrem de increzatori in fortele noului antrenor. Ceea ce mi se pare absurb si chiar ciudat este faptul ca l-am asteptat pe Boloni in Giulesti timp de doua luni pentru ca intr-o singura zi si fulgerator sa apara un antrenor nou despre care eu cel putin nu stiu foarte multe, dar cu ceva experienta in domeniul asta. Sa zicem ca acest aspect nu conteaza absolut deloc si mai mult de atat trebuie sa-i oferim sprijin si macar putina incredere lui Peseiro. Repet, nu vom realiza multe nici cu cel mai bun antrenor din lume, daca nu vor veni jucatori noi, capabili sa bage mingea in poarta. Spuneam odata ca la Rapid e o joaca permanenta. Norocul lui Copos tine de noul sau partener de joaca, Taher. Cei doi sunt 100% siguri de succes, dar iarasi uita ca fac planuri pentru Rapidul nostru zbuciumat din fire. Oricum ne-am obisnuit cu cate o telenovela pe fiecare an, ''venirile''  facand parte din spiritul Rapidului.
      Ramane de analizat pe viitor eventualele transferuri si situatia echipei. Totusi sunt sigura ca Rapid fabrica si va fabrica mituri, la fel ca un melc ce-si construieste cochilia, incojurandu-se cu ele. E o legenda, din asta traieste, asta e spiritul lui si nimic nu poate schimba rapidismul. Pana la proba contrarie suntem nervosi, bucurosi, suflesti.doar suntem rapidisti.

      Mult succes pentru Peseiro! Sa speram ca va face o treaba foarte buna.

      BADEa | 3 iunie 2008 22:09:09

 




  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...