Home    2013-2014    Liga 1    Meciuri/Rezultate
 
 
Meci
Stiri
Cronica
Foto
Video
Bilete
   
Forum
   Stiri | Etapa 2 Liga 1 Bergenbier
     
online | vizualizari   
   FC RAPID - Viitorul Constanta
 

Etapa 2 | FC RAPID - Viitorul Constanta

FC Rapid - Viitorul se joacă cu spectatori!

Dupa cum bine stiti, clubul nostru, FC Rapid Bucuresti mai are o suspendare de doua meciuri in ceea ce priveste accesul spectatorilor in tribune. Dupa incidentele de la meciul cu steaua, echipa noastra mai are de trecut peste doua meciuri jucate acasa pentru a avea din nou tribunele pline.
 
Noua conducere a echipei noastre, fiind alturi de suporteri,  a luat legatura cu oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal si au primit acordul forului sa organizeze meciul cu Viitorul Constanta de duminica, 28 iulie cu portile deschise, doar pentru FEMEI si COPII. Accesul se va face GRATUIT, doar in tribuna a II-a a stadionului Giulesti - "Valentin Stanescu",pe baza de bilet .
Meciul va incepe la ora 19:00, fiind transmis in direct de catre Digi Sport. In ceea ce priveste partida din cadrul etapei a IV-a contra celor de la Corona Brașov vom reveni cu amănunte cu cîteva zile înaintea acelui joc.
 
FC Rapid București mulțumește pe această cale oficialilor Ligii Profesioniste de Fotbal pentru ca au permis femeilor si copiilor accesul in tribuna la partida cu FC Viitorul Constanta.

fcrapid.ro
 
 
voteaza RapidFans in Romanian Top 66
 


RAPID
Share on Facebook | Posteaza pe Facebook