cine are blog sa il scrie in topic si il adaug eu aici
ATENTIE !!!!! pe chat nu se face reclama blogurilor ... cine are un articol care vrea sa fie citit de alti RAPIDisti posteaza linkul articolului pe forum dupa care poate face reclama pe CHAT dar cu linkul de pe forum al articolului
Trimis: Joi 01 Aprilie 2010 22:49:07 Titlul subiectului:
RapidFans ®®
Data înscrierii: 23/Feb/2009 Mesaje: 155 Locație / Oraș: Bt
Felicitari tuturor, am ramas de-a dreptul placut impresionat fata de, putin zis, talentul vostru in ale scrierii. Daca ar mai fi trait, G. Ureche, M. Costin sau I. Neculce ar fi invatat multe de la voi! Bravooooos!
_________________ "Un salut din vechea Troie/ Pentru faima lui Dan Coe/ Ahoe! "
Trimis: Vineri 02 Aprilie 2010 17:31:34 Titlul subiectului:
RapidFans.RO MOD
Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 1672 Locație / Oraș: Brasov
cand o sa am timp o sa imi fac un blog numa al meu...asa raman la mysport...unde sa stiti ca sunt si din tabara adversa cu care chiar ai ce sa discuti civilizat si obiectiv _________________
cu un articol in urma am scris despre "proiectele" din liga 1.... proiect la care pus botul si andone....ceea ce in liga 1 nu o sa intalnim in veci _________________
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum