18 Aprilie 2015 0:09:43

Vechile metehne fotbalistice romanesti, acum si peste Prut

postat de BADEa in blogul RapidFans
online | vizualizari

             by Tudor Curtifan

             Ca Basarabia este pamant romanesc, nu cred ca mai este niciun dubiu. Asta ne-a demonstrat-o in aceasta saptamana si domnul Valerii Moraru cand Cristi Pustai a devenit a 33-a victima stagionala a acestui incredibil malaxor de antrenori care este Liga 1. ( continuarea … )

17 Martie 2013 17:00:40

Mi-e dor de o “peluza”

postat de RapidFans in blogul RapidFans
online | vizualizari

      Nu stiu de unde sa incep. Gandurile si sentimentele dau navala intr-o ordine haotica, parca incercand cu disperare sa apara primele in aceste randuri. Zilele trecute, dupa un meci al RAPIDului, un foarte bun prieten, si rapidist in acelasi timp, imi zicea, a nu stiu cata oara: “De ce nu pui tu, “domle”, toate aceste povesti pe hartie sa le afle si altii?”. Nu pot sa le pun pe toate ,pentru ca sunt multe si cu certitudine, unele v-ar plictisi. Asa ca am sa amintesc cateva care intr-un fel sau altul m-au miscat pana aproape de lacrimi. ( continuarea … )

07 Decembrie 2009 12:00:27

Si totusi sa nu uitam …

postat de RapidFans in blogul RapidFans

     Pai si totusi lumea uita foarte usor …
     Inteleg ca existau argumente solide pentru care nu l-am fi putut prefera pe Geoana. Dar exista un motiv suprem pentru care nu ar fi trebuit sa-l prefer pe Basescu, daca as fi mers la vot. Mereu am spus ca suntem rapidisti inainte de a fi romani. E una din lozincile noastre preferate. Dar, ca intotdeauna ramane partea acea teoretica.
     Poate va amintiti celebrul, unicul meci Rapid - Steaua Bricheta. Poate va amintiti golul lui Sapunaru, momentul in care am atins culmea fericirii, minutul 73 in care arbitrul opreste meciul si practic toata bucuria, toata demnitatea, iubirea, si toate visele rapidistilor, ajung sa fie calcate in picioare intr-o maniera josnica. Eu nu am uitat si nu am de gand sa uit nicio clipa, acele momente ce-ti marcheaza viata de rapidist, pana la urma urmei viata ta de om implicat intr-o pasiune formidabila. Doar stiti despre ce vorbesc atunci cand numesc ‘’formidabila’’, pasiunea noastra. Inevitabil, imi apare in minte, ziua in care Basescu il apreciaza si-l decoreaza pe Deaconu pentru ‘’curajul dovedit’’. Deci, mai pe intelesul tuturor, presedintele invarte si mai tare cutitul in rana rapidistilor.
     Sincer, ipocritii, cei care vor mai avea tupeul sa spuna ca traiesc greu, ca pleaca din Romania pentru a face bani, departe de familie, astia pur si simplu nu se pot numi oameni. L-as scuipa pe cel care mi-ar spune ca a votat cu Basescu si ca o duce rau. ( continuarea … )

10 Decembrie 2007 12:18:38

RapidFans.EU sau http://rapidfans.eu

postat de Mircea in blogul RapidFans

de saptamana asta avem si domeniu european …

va asteptam pe http://rapidfans.eu

10 Octombrie 2007 11:08:46

Mircea Rednic: “Am semnat un contract pe patru ani cu Rapid”

postat de Mircea in blogul RapidFans

“Am semnat un contract pe patru ani. Obiectivul meu va fi clasarea pe locul unu sau doi, pentru că ne dorim să ajungem în Liga Campionilor. Am venit la Rapid cu gândul de a realiza cel puţin ceea ce am realizat acum patru ani, atunci când am reuşit să câştig campionatul”, a spus Rednic.

Rednic a sosit în Giuleşti alături de antrenorul cu portarii, Marius Bratu, iar din iarnă va aduce şi un preparator fizic italian. În staff va rămâne totuşi Marian Rada, care va ocupa postul de antrenor secund.

alte detalii despre Mircea Rednic

pagina urmatoare »


RAPID