Avancronica Meci
Rapid - CFR Cluj
Data: 28 octombrie 2007
 
 
Derby-ul neînvinșilor

 
 

    Rapid dispută în această seară etapa a XII-a a Ligii I. Giuleștenii întîlnesc ocupanta primului loc în clasament, CFR Cluj. Partida care va începe la ora 20.30 le aduce față în față pe singurele formații neînvinse în acest sezon, meciul fiind un adevărat derby.
    Întîlnirea din această seară a fost prefațată de războiul declarațiilor dintre cele două cluburi. Clujenii au fost primii care au atacat, depunînd un memoriu la Comisia de Disciplină în care se cerea suspendarea fundașului Marius Constantin, pentru incidentul din partida cu Poli Iași, cînd rapidistul l-a lovit cu capul în gură pe colegul Emil Dică. Cererea CFR-ului a fost respinsă, astfel că Marius Constantin va fi pe teren în această seară. Conducerile celor două cluburi s-au duelat în declarații, "războiul" urmînd să-și deruleze ultimul episod pe teren, fiecare dintre cele două echipe dorindu-și să obțină cele 3 puncte.
    Alb-vișiniii se află pe locul 5 înaintea acestei partide, la distanță de 5 puncte de rivala din această seară.
    Rapid-CFR Cluj va consemna și prima partidă din acest sezon în Giulești pentru Mircea Rednic, revenit pe banca giuleștenilor pentru a treia oară.

    Formațiile probabile:
    Rapid:
Coman- I. Stancu, Maftei, M. Constantin, Bozovic - N. Grigore, E. Dică, Măldărășanu, Cesinha - Mazilu, Burdujan
    CFR Cluj:
Nuno Claro - Tony, Cadu, Sandberg, Panin - Dani, Trică - Culio, Didy, Semedo - Fabbiani
 
 
 


         
 
 
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...