De ce sunt impotriva lui Mircea Rednic?
Vineri 12 octombrie 2007
 


 

Scârbită.

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

      ... asta este starea mea de spirit dupa ce am aflat cine este "noul mare antrenor al Rapidului". Sunt scarbita pentru ca ne place sa ne balacim in mocirla fotbalului romanesc. Nu mai suntem noi clubul ala cu coloana vertebrala. Oare de ce ne plac situatiile de compromis? Sincer, eu asta vad ca se petrecere in momentul de fata cu clubul nostru. Ne zbatem fara nicio finalitate.

 


RAPID      De ce sunt impotriva lui Mircea Rednic?
      Pai haideti sa va spun. in primul rand atitudinea domnul Rednic pe cand era antrenor la Craiova nu o voi uita niciodata! Cui ii veti mai canta acum "ce bine imi pare ca ai luat teapa?". Superioritatea si ironia cu care l-a tratat pe Razvan Lucescu dupa dubla infrangere din meciurile directe pe care le-am pierdut in campionatul 2006-2007 (pe vremea aia antrenor al echipe Dinamo Bucuresti) a fost de prost gust si nu are ce cauta langa expresia "antrenor profesionist". Sa nu uitam ca a fost antrenorul lui Dinamo atunci cand Becali se lauda ca le-a dat 1 milion de euro. Ma mai intreb si acum cam cat i-a revenit lui.totusi am impresia ca nu s-a inteles cu Borcea&Co, pentru ca ruptura cu Dinamo a fost cam brusca si dureroasa. Oare dupa meciul din Groapa (3-1..ala dureros) domnul Rednic chiar a venit sa salute galeria.sau a venit sa "salute" galeria? Cum era daca anul acesta Steaua nu prindea CL? Pai haideti sa-l intrebam pe domnul Rednic, pentru ca ar putea sa ne raspunda cu lejeritate.
      Nu-mi place de el si pace buna! Este parerea mea de suporter rapidist, care platesc un abonament si cred ca am tot dreptul sa mi-o fac publica.

      De ce in conducerea clubului nostru mai exista inca oameni ca Zotta? Spuneti-mi un lucru palpabil pe care l-a facut in favoarea clubului si care
l-a mai facut si din inima. El isi castiga un salariu de la clubul nostru. Este obligat sa munceasca pentru club. Castiga si alti bani de la club, care nu provin neaparat din salariu.nu inteleg nici acum de ce trebuie el sa se implice la fanshop-ul de la stadion. M-am saturat sa primesc raspunsuri de genul "nu stiu daca domnul Zotta este de acord" atunci cand intreb de ce nu se iau fulare si esarfe cand mergem in deplasari sau atunci cand intreb de ce nu se scoate un fular mai de calitate. A ajuns sa fie mai penibil decat oficialii Stelei in declaratii. Oare vrea sa-l intreaca pe Becali? Exista doua tipuri de oameni care am putea sa-i avem in conducerea clubului: profesionisti si rapidisti. Profesionistii sunt aia care au scoala si care stiu cum sa invarta treburile astfel incat noua (ca si club) sa ne fie bine. Pe ei trebuie sa-i acceptam si trebuie sa ignoram trecutul lor sau echipa cu care tin. Mai exista si o categorie aparte "rapidistii"..ei sunt cu sufletul alaturi de club, insa pregatirea lor poate lasa de dorit. Oare domnul Zotta din care categorie face parte? Din NICIUNA! Nu este nici profesionist si nici rapidist!
      Totusi sa revenim la Rednic (am prea multi draci si nu mai stiu de cine sa ma iau) . l-am apreciat ca jucator al Rapidului, l-am apreciat ca antrenor al Rapidului, insa Broscuta m-a invatat sa gandesc in prezent si-n viitor (atunci cand vine vorba de fotbal) si daca e sa gandesc in prezent si-n viitor NU-MI place de Rednic. Ce a fost a fost, nu neaga nimeni rezultatele pe care le-a avut, insa multi considera ca Bergodi era mult mai potrivit ca antrenor al Rapidului, in momentul asta si-n campionatul asta.

      De ce trebuie eu acum sa ma intreb mereu la vreun meci "oare cati bani a luat?", "i-a dat Becali sau altcineva?". Din punctul meu de vedere un om cand se manjeste, manjit ramane. Sa nu-mi spuneti mie ca toti dinamovistii care au protestat atunci cand s-a aflat de banii "castigati cinstit de Rednic&Niculesc&Danciulescu&CO" erau paranoici. Fara foc nu iese fum!

      Campania mea anti-Rednic va continua.


      comenteaza pe blogul lui DarkLadY^

oricine are un punct de vedere chiar si diferit fata de cel exprimat mai sus poate trimite un mail la contact@rapidfans.ro sau rapidfans@gmail.com

vom publica toate opiniile dumneavoastra ... ale suporterilor RAPIDisti
multumim anticipat

 

 

       

     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...