12 Octombrie 2007 6:49:04

Scârbită…

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

asta este starea mea de spirit dupa ce am aflat cine este “noul mare antrenor al Rapidului”. Sunt scarbita pentru ca ne place sa ne balacim in mocirla fotbalului romanesc. Nu mai suntem noi clubul ala cu coloana vertebrala. Oare de ce ne plac situatiile de compromis? Sincer, eu asta vad ca se petrecere in momentul de fata cu clubul nostru. Ne zbatem fara nicio finalitate.

De ce sunt impotriva lui Mircea Rednic? Pai haideti sa va spun…in primul rand atitudinea domnul Rednic pe cand era antrenor la Craiova nu o voi uita niciodata! Cui ii veti mai canta acum “ce bine imi pare ca ai luat teapa?”. Superioritatea si ironia cu care l-a tratat pe Razvan Lucescu dupa dubla infrangere din meciurile directe pe care le-am pierdut in campionatul 2006-2007 (pe vremea aia antrenor al echipe Dinamo Bucuresti) a fost de prost gust si nu are ce cauta langa expresia “antrenor profesionist”. Sa nu uitam ca a fost antrenorul lui Dinamo atunci cand Becali se lauda ca le-a dat 1 milion de euro. Ma mai intreb si acum cam cat i-a revenit lui…totusi am impresia ca nu s-a inteles cu Borcea&Co, pentru ca ruptura cu Dinamo a fost cam brusca si dureroasa. Oare dupa meciul din Groapa (3-1..ala dureros) domnul Rednic chiar a venit sa salute galeria…sau a venit sa “salute” galeria? Cum era daca anul acesta Steaua nu prindea CL? Pai haideti sa-l intrebam pe domnul Rednic, pentru ca ar putea sa ne raspunda cu lejeritate.
Nu-mi place de el si pace buna! Este parerea mea de suporter rapidist, care platesc un abonament si cred ca am tot dreptul sa mi-o fac publica.

De ce in conducerea clubului nostru mai exista inca oameni ca Zotta? Spuneti-mi un lucru palpabil pe care l-a facut in favoarea clubului si care l-a mai facut si din inima. El isi castiga un salariu de la clubul nostru. Este obligat sa munceasca pentru club. Castiga si alti bani de la club, care nu provin neaparat din salariu…nu inteleg nici acum de ce trebuie el sa se implice la fanshop-ul de la stadion. M-am saturat sa primesc raspunsuri de genul “nu stiu daca domnul Zotta este de acord” atunci cand intreb de ce nu se iau fulare si esarfe cand mergem in deplasari sau atunci cand intreb de ce nu se scoate un fular mai de calitate. A ajuns sa fie mai penibil decat oficialii Stelei in declaratii. Oare vrea sa-l intreaca pe Becali? Exista doua tipuri de oameni care am putea sa-i avem in conducerea clubului: profesionisti si rapidisti. Profesionistii sunt aia care au scoala si care stiu cum sa invarta treburile astfel incat noua (ca si club) sa ne fie bine. Pe ei trebuie sa-i acceptam si trebuie sa ignoram trecutul lor sau echipa cu care tin. Mai exista si o categorie aparte “rapidistii”..ei sunt cu sufletul alaturi de club, insa pregatirea lor poate lasa de dorit. Oare domnul Zotta din care categorie face parte? Din NICIUNA! Nu este nici profesionist si nici rapidist!
Totusi sa revenim la Rednic (am prea multi draci si nu mai stiu de cine sa ma iau) … l-am apreciat ca jucator al Rapidului, l-am apreciat ca antrenor al Rapidului, insa Broscuta m-a invatat sa gandesc in prezent si-n viitor (atunci cand vine vorba de fotbal) si daca e sa gandesc in prezent si-n viitor NU-MI place de Rednic. Ce a fost a fost, nu neaga nimeni rezultatele pe care le-a avut, insa multi considera ca Bergodi era mult mai potrivit ca antrenor al Rapidului, in momentul asta si-n campionatul asta.

De ce trebuie eu acum sa ma intreb mereu la vreun meci “oare cati bani a luat?”, “i-a dat Becali sau altcineva?”. Din punctul meu de vedere un om cand se manjeste, manjit ramane. Sa nu-mi spuneti mie ca toti dinamovistii care au protestat atunci cand s-a aflat de banii “castigati cinstit de Rednic&Niculesc&Danciulescu&CO” erau paranoici. Fara focul nu iese fum!

Campania mea anti-Rednic va continua…

17 raspunsuri in

'Scârbită… '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Scârbită…'.

  1. anti rednic a scris in data de 12 Octombrie 2007 12:42:55

    sunt intr-u totul de acord cu ce ati scris in CAMPANIA ANTI-REDNIC.

  2. Vlad_Rapidistu a scris in data de 12 Octombrie 2007 13:35:28

    Sunt destul de multumit dar se putea sa ramana Bergodi la Rapid si era alteceva si cred ca Mircea Rednic nu vrea sa faca rau Rapidului :P

    Cu Rapid pana la moarte 1993

  3. DeLaMecca a scris in data de 12 Octombrie 2007 15:01:18

    Inconstienta profunda. Singurul lucru care imi place e ca vorbesti in numele tau.

    Sunt altii care zic ca toti suporterii rapidisti sunt impotriva lui Rednic. Ca noi o sa facem si o sa dregem. Si eu sunt suporter, si eu vin la meciuri si faptul ca Rednic vine la Rapid e cel mai frumos lucru din ultimul timp.

    Sa i-a bani de la Becali in fiecare etapa, sa stea cu fularul lui Dinamo la gat dar sa ia campionatul. Dupa parerea ta Rapid ar fi un club curat si pur de mijlocul clasamentului. Eu vreau un Rapid in Champions League. Rednic nu a zis niciodata nimic rau de Rapid si apoi si-a cerut scuze de chestia cu Craiova dedicata lui Copos nu Rapidului desi era total indreptatit sa faca “dedicatia”. Cand era el la Rapid ii batea pe Dinamo pe unde ii prindea, la Dinamo ne-a tras-o la scor.

    Rednic e o mina de aur si sper ca persoane ca tine sa nu strice atmosfera, pentru ca desi eu eram total impotriva lui Bergodi nu l-am fluierat pe stadion, l-am sustinut.

    Mi-am inghitit orgoliul nervii parerile ptr ca sunt suporter si trebuie sa sustin echipa.

  4. Lobonţica a scris in data de 12 Octombrie 2007 15:24:50

    ce simpatica esti la nervi :lol: :lol:
    dar fara foc…chiar ca nu iese fum :cool:

  5. giusto a scris in data de 12 Octombrie 2007 15:46:28

    Eu zic ca ar trebui sa il incurajam pe Rednic nu sa scandam impotriva lui, el este un antrenor profesionist si isi face doar meseria pe unde.

    Impotriva unui singur om ar trebui sa scandam si acela este Fane

  6. nicu_1923 a scris in data de 12 Octombrie 2007 19:25:25

    Salut toata suflarea rapidista. Parerea mea despre Mircea rednic este ca face parte din antrenorii de top ai tarii noastre. Il consider al doilea antrenor al nostru care antreneaza in tara dupa Razvan Lucescu. A luptat pt rapid in anii in care sa scris file importante in istoria acestui club. Trebuie sa ne gandim ca alt antrenor nu este bai bun la ora actuala ce poate sa preia rapidul. Eu nu am speranta ca domnul Copos va investi bani multi intr-un antrenor mai valoros. Eu am incredere in echipa si in domnul Rednic. Le dau dereptate in mare parte celor care nu il sustin dar altceva momentan nu este de facut. Ar fi bine sa il lasam sa-si faca treaba. Avem mare nevoie de puncte in meciurile cu CFR si DINAMO. Noi momentan trebuie sa ne concentram cu, comportamentul pe stadion ca s-au pierdut doua puncte importante din cauza suporterilor jucandu-se cu portile inchise. Avem valoare si trebuie profitat de ea. FORZA RAPID.

  7. DarkLadY a scris in data de 12 Octombrie 2007 20:39:13

    pt DeLaMecca: este parera ta si punctul tau de vedere, insa nu sunt bucuroasa cand vad suporteri ca tine. eu pe vremea cand Rapidul juca in B nu mergeam la meciuri, insa incerc sa-mi dau seama cat era de dureros. totusi imi doresc o echipa curata, cu rezultatele carora pot sa ma mandresc cu adevarat. cum am spus si-n articol, nu-mi place mocirla asta in care ne afundam…eu sincer va anunt ca nu voi putea sa ma bucur cu adevarat de niciun rezultat campionatul asta. oricum lu` nea Mircea (cum ii place lui sa i se spuna..poate i se trage de la Mircea Lucescu) nu-i dau nici jumate din cat a antrenat Razvan!

    pt Loby: fetita cum rezisti sa lucrezi in mediu asta? nu-mi dau seama cum nu te-ai luat de gat cu vreo 4-5 pana acum :roll: totusi esti un om care poti sa iti controlezi pornirile…sigur ti-a venit sa-i omori pe multi pana acum…dar totusi nu ai facut-o. tot respectul :lol:

    pt giusto: “antrenor profesionist”???cum poti sa spui asa ceva?? antrenor profesionist este Carlo Ancelotti sau Rafa Benitez sau multi alti antrenori, pe care nu-i vezi balacarindu-se prin presa sportiva din tara unde antreneaza sau nu-i vezi cu declaratii dupa meciuri de genul “arbitrul ne-a furat, e de vina oboseala, jucatorii din echipa adversa sunt niste mercenari”. Un antrenor profesionist nu o sa-l vezi niciodata dandu-si cu parerea despre conducerea unui club advers si nu-l vei vedea folosind niciodata atitudinea lui Rednic! scandeaza pana nu mai poti impotriva lui Fane, este alegerea ta … insa nu uita ca deplasarile au fost organizate de el (indiferent ca a fost in tara sau in strainatate), coregrafiile a incercat sa le faca…ca nu are cu cine din randul galeriei noastre, asta este numai vina noastra, pentru ca am acceptat langa noi oameni de joasa speta

  8. mofoca a scris in data de 13 Octombrie 2007 18:01:48

    Este absurd sa judecam un antrenor prin afirmatiile pe care le-a facut sau a comportamentului sau. Avem nevoie de un antrenor capabil, nu un sfant, nu un antrenor care se incapataneaza cu titularizarea unor jucatori care n-au ce cauta in divizia A sau B, nu un antrenor care nu vrea sa vada ca sistemul de joc pe care-l foloseste este unul falimentar… Nu pot sa uit cate lucruri bune a facut Rednic pentru Rapid, nu pot sa uit cum a fost inlaturat si inca nu pot sa trec peste eliminarea din cupa UEFA, eliminare la care principalul responsabil este Bergodi (nu spun ca Bergodi este un antrenor prost insa tocmai sansa de a iesi din mocirla autohtona a aruncat-o la gunoi prin felul in care a gandit meciul de pe Giulesti). Poate Rednic nu este un antrenor profesionist…nici Mourinho nu este. Nu stiu unde este acest mare rau pe care el l-a facut Rapidului, stiu doar ca Rednic este un antrenor cu rezultate si un antrenor bun si, totodata, un antrenor care a facut mult bine Rapidului dar ca de obicei uitam repede si gasim mereu aspecte negative pe baza carora judecam apoi oamenii. Ostilitatea unora dintre suporteri fata de Rednic este stupida si nejustificata. Mai intai sa vedem cum joaca echipa si abia apoi putem sa aruncam cu noroi in el sau sa-l laudam. Ne trebuie timp si rabdare, nu vorbe grele :wink:

  9. CLAPY a scris in data de 13 Octombrie 2007 18:59:13

    numeste un antrenor potrivit pt Rapid….fara sa-l mai pui la socoteala pe Bergodi :shock:

  10. studentu' a scris in data de 13 Octombrie 2007 20:17:28

    :evil: DA CHIAR NU INTELEGETI?bergodi si lacatusi SI-AU DAT DEMISIA PENTRU A SE DUCE ANTRENORI LA STEUA!!ce este asa de greu de inteles ?TRADATORII SUNT URMATORII: RADA,BADOI,BERGODI CARE PREFERA “MIELU’” LUI becali.DACA NU AJUNGE BERGODII LA STEAUA DEGEABA AM FACUT FACULTATEA,INTELIGENTA MEA E ZERO!.
    DAR EU DE PUTINE ORI M-AM INSELAT.BANII AU MIROS DE OAIE RAU DE TOT!! :shock:

  11. silviu a scris in data de 14 Octombrie 2007 10:19:23

    Am ajuns sa ne plangem ca un antrenor sau conducator nu face ce spune o galerie si ca nu reprezinta cu adevarat Rapidismul pentru ca asta spune corsicanu’, grasu’ sau ologu’ ???
    Pe cine reprezinta acesti suporteri ? De ce trebuie sa fie fluierat Rednic ? Cum isi permite corsicanu sa vorbeasca despre mandrie, onoare si suflet de rapidist ? Chiar au ajuns o mana de suporteri sa decida ce este bine si ce este rau pentru Rapid ?
    Rednic a fost si este cel mai bun antrenor al Rapidului in campionatul Romaniei, Razvan a fost cel mai bun in Europa, iar predecesorii lor au fost in contextul lor si cu performantele lor buni. Nu cred ca e indicat sa amestecam emotia cu ratiunea atunci cand ne gandim la viitorul echipei.
    Nu ma intereseaza ca Rednic a facut sau strigat ceva impotriva Rapidului, atat timp cat stiu ca multi oameni sau suporteri din jurul echipei au facut-o la fel de pasional. Nu vreau sa aduc aminte ce mizerii au facut cei ca Zotta, Copos, Padureanu, Ioan Becali, corsicanu, oamenii lui corsicanu, “ultrasi” etc. Toti acestia au un lucru comun ….au fost si sunt interfata Istoriei Rapidului cu ….ceilalti. Sunt de cele mai multe ori o interfata superficiala si murdara.
    Reamintesc ca rednic nu a ironizat Rapidul decat cand a fost adversarul echipei.
    Eu nu fac parte dintre suporterii care il vor fluiera pe rednic, ci fac parte dintre suporterii care ii vor fluiera pe suporteri.
    silviu toma

  12. Razvan a scris in data de 14 Octombrie 2007 10:49:57

    Sunt foarte multumit de Mircea Rednic eu cred ca este antrenor foarte bun nu vrea sa faca rau ra pidului osa luam campionatul cu el :P va astept pe rapid.idle.ro sv de cs 1.6

  13. belmondo_rapidsitu_nr1-=Forzza Rednic a scris in data de 16 Octombrie 2007 17:42:17

    Cred ca Rednic e un Antrenor Foarte bun nu iau decizile la Toti care nu Al Suporta pe Rednic nu inteleg ce se intampla ce Aveti cu el Nu stiti CA inainte Sa vina Lucescu REdnic nea LAsat pe 1 Loc in Clasament
    (in Liga I Burger)!!! :w-
    1993 O viatza noua Pt Rapid Si mai departa Hai Rapidu!!!!!

  14. belmondo_rapidsitu_nr1-=Forzza Rednic a scris in data de 16 Octombrie 2007 17:43:33

    Ascultati Decizia Mea nu mai fiti Rautaciosi cu toti Antrenorii!!!!

  15. catalina21rpd a scris in data de 19 Octombrie 2007 12:53:10

    imi pare rau d noi d suporterii adevarati…dar mai rau imi pare d jucatori pt k trebuie sa se conformeze decizilor luate de acest”domn copos”care pare k kiar nu vrea binele nostru…sunt trista…nu pt k a venit rednic ci pt felul cum bergodi a parasit giulestiul…e strigator la cer cum isi bate joc acest om d angajatii lui…trebuie sa facem ceva altfel….nimeni nu o sa mai vina in giulesti…si e pacat d acest club pt kre mi-as da si viata… :sad:

  16. elena a scris in data de 28 Octombrie 2007 1:49:46

    draga mea……mocirla despre care vorbesti este doar o impresie a ta…….mocirla o fac cei care injura la greu conducerea si pierd timpul cu prostii, ce crezi ca daca faci campanii anti-rednic, anti-copos, gata aia de vor asculta si vor pleca de la Rapid doar pt. ca ai zis tu……as vrea sa te vad in situatia in care Rapidu va face treaba cu rednic pe banca si va fi acolo sus…………….ce tii cu Rapid pt. ca e antrenor ala, ala , sau celalalt..nu tii pur si simplu cu Rapid vrei binele Rapidului……………….daca Bergodi a declarat ca daca ar avea oferta de la steaua s-ar duce de ce-l plangi pe Bergodi pana la urma toti sunt profesionisti, toti isi fac treaba acolo unde sunt nu-mi spune ca mai gasesti antrenori care sa reprezinte un singur club in ziua de azi si sa fie acolo pe viata………asa ca veziti de treaba ta du-te la meciuri, sustine echipa si lasa-l pe Rednic ca stie el cum sa aseze echipa in teren…….nu mai face campanii dastea ca nu ai nicun rezultat…………….daca vei avea vreun rezultat suna-ma si arata-mi rezultatul, te asigur ca Rednic nu pleaca de la rAPID DOAR PT. CA VREI TU LA COMANDA……………..Rednic o sa stea la Rapid si o sa ia campionatul cu Rapid asculta-ma ce-ti spun….si mai vorbim dupa cand eu o sa-ti arat rezultatele. un sfat am:'’ nu ami pierde timpul cu campanii dastea mai bine fa ceva mai util sa ne placa si noua suporterilor….ca ne cam plictisesti cu dastea!!!!!!…

  17. Prada921 a scris in data de 04 Noiembrie 2007 14:58:00

    Parera mea e ca Rednic este de cacat prin ce a facut si nu merita sa antreneze Rapidul, era mult mai bine daca ramanea Bergodi si o sa vedeti ca o sa plangem dupa el la un moment dat! FZR RAPID

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID