07 Martie 2014 22:16:13

Umili, manipulati, ipocriti

postat de BADEa in blogul BADEa
online | vizualizari

Sunt de parere ca, la un moment dat, in viata, fiecare dintre noi, mai devreme sau mai tarziu, plateste. Si plateste aici, pe Pamant. Poate ca dreptatea, justitia, intr-o tara ca Romania, nu este cea mai dreapta, insa, condamnarile ’’mai marilor’’, din fotbalul romanesc, ne fac sa speram ca, in sfarsit, se va face curatenie in fotbal, iar cei ce au gresit, platesc pentru faptele pe care le-au comis.

Nu e loc de mila, toata aroganta acestor smecheri, toate manevrele care i-au afectat inevitabil si pe iubitorii fotbalului si pe care acesti patroni le-au facut, spala orice gand rau si orice bucurie pe care o simtim acum. La urma urmei, s-a facut dreptate. Nu au ajuns la puscarie din greseala. Imi amintesc de acele imagini in care toti acesti oameni isi afisau masinile scumpe, sfidarea lor, declaratiile, toata atitudinea care ii facea sa creada ca sunt adevarati imparati, aparitii pline de trufie si nesimtire.

Pe de alta parte, ma intriga ipocrizia cu care Dragomir, hotul hotilor, iese la televizor si spune ca toate aceste condamnari sunt pe nedrept, ca toti acesti oameni au facut, de fapt, bine, acestei tari si fotbalului, ca au adus sume importante de bani, in Romania. Este incredibil tupeul din declaratiile cu care se incearca sa fie scuzate furturile lor.  Ziaristi, avocati, politicieni, cu totii isi unesc  fortele si incearca sa-i disculpe pe acesti hoti. Traim, in aceste zile, o adevarata revolutie, se fac petitii, parca, dintr-o data ne-a apucat smerenia pe toti.

Ati uitat cand aruncam cu pietre in cei care fura si ne plangeam ca nu mai suportam hotia si mizeria din aceasta tara, regimul lui Basescu, contaminarea cu coruptie in fiecare domeniu de activitate ?? Cand ne plangeam ca tot sistemul este la pamant, ca nu avem invatamant, sanatate, sport, ca toate s-au dus de rapa ?? De cateva zile, brusc, pe unii ii apuca smerenia. De fapt, vorbesc despre o manipulare josnica, la care asistam. Si ma intreb …

Ce trebuie facut pentru a fi scosi din inchisoare sau, mai bine zis, merita sa le plangem de mila acestor ’’smecheri, mafioti prin modul lor de a se comporta, care parcheaza masina si dau 1 milion spaga, se duc la restaurant si mai lasa inca 2 milioane spaga. Ei, milionarii, smecherii, mafiotii ??? ’’

Ce trebuie facut pentru ceilalti muritori, pentru acei oameni care mor de foame sau pentru copiii abandonati, batranii parasiti?

Nu vreau sa spun cuvinte mari, sa dau lectii de viata, dar haideti, sa terminam cu parerile de rau …

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID