04 Octombrie 2009 12:39:18

Intr-adevar frumosii nebuni ai Giulestiului !

postat de BADEa in blogul BADEa

            Foarte sugestiv mesajul realizat de niste suporteri rapidisti, in ultimele etape. Ni se potriveste apelativul de ‘’frumosii nebuni ai Giulestiului'’, din toate punctele de vedere. Spectacol in teren, spectacol in tribune. Specific Rapidului, doar Rapidului ! Dar stiti cum e, uneori, in viata, totul iti merge, cum se spune, ca pe roate. Simti cum tot ce e bun, e facut doar pentru tine. Si totusi apar momente in care ti-e frica de atatea lucruri bune. Inevitabil, te izbesti de clipa aceea in care implinirile se darama ca un castel de nisip. N-am inteles niciodata de ce fericirea dureaza o clipa si de ce, imediat, dupa acea clipa, trebuie sa-ti indrepti gandurile spre ce-i mai rau, spre prabusire. De prabusire, ne este teama. Dupa victorii importante si evolutii excelente ale jucatorilor, parca nici nu mai recunoastem Rapidul. Nu vreau sa fiu, eu, cea care strica magia acestor clipe de fericire, cand suntem in fruntea clasamentului, dar ca orice rapidist, rapidista, am ramas uimita de jocul pe care-l practica favoritii nostri. Ionita, imi permit, sa spun, este demential ! De la el pornesc pasele de gol si tot el e cel care il ajuta pe Buga sa renasca formidabil. E un pusti; acum, pare unul dintre cei mai teribili copii ai Giulestiului.
            Rapidul arata ca o adevarata echipa. Un colectiv unit, parca lucrurile s-au schimbat total. Nu mai e acel interes individual, vedeta e insasi echipa. Nu pot sa uit ce scria presa la inceputul campionatului, despre Hizo, despre antrenamentele grele pe care jucatorii nu le mai puteau suporta, si multe alte porcarii. Dar iata ce face batranul din acesti baieti !
            Superba atitudinea galeriei ! In meciul de la Piatra Neamt am avut impresia ca se joaca in Giulesti, intr-un rai al rapidistilor; atat de bine s-au auzit ! Fericirea e a noastra si chiar daca dureaza putin, e cel mai frumos lucru care ni se poate intampla. Rapidul e un nebun, ti-e si frica sa-i privesti viitorul. Urmeaza meciuri foarte grele pe care trebuie sa le castigam. Ne dorim victoria, ne dorim din ce in ce mai mult, pretentiile cresc de la o zi la alta, dar este important ca jucatorii sa-si pastreze calmul. Cu totii avem incredere in unicul, MARELE RAPID !

3 raspunsuri in

'Intr-adevar frumosii nebuni ai Giulestiului ! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Intr-adevar frumosii nebuni ai Giulestiului !'.

  1. Mircea a scris in data de 06 Octombrie 2009 22:30:19

    Rapid Giulesti … o echipa ca-n povesti ;)

  2. legione1923eforie a scris in data de 07 Octombrie 2009 11:20:27

    Rapid este sangele nostru ce ne umbla prin vene. As face orice pt Rapid. Iubesc Rapid mai mult ca pe mine,de aceea suntem peste tot acasa : Legione Eforie e alaturi de Rapid la infinit.

  3. cristian a scris in data de 07 Octombrie 2009 11:42:28

    ASTA e Rapidul!! daca ar castiga pe banda rulanta nu ar mai avea farmec.NU am mai sti sa ne bucuram si sa apreciem momente ca acestea.

  4. adrian a scris in data de 07 Octombrie 2009 20:58:44

    la capitolul galerie(numar de fani in peluza si spectacol) nu ne poate intrece nimeni in Romania. Speram ca si echipa sa continue pe acelasi drum cu care ne-a obisnuit in ultima perioada. :twisted:

  5. poate va fi bine a scris in data de 08 Octombrie 2009 20:29:24

    Foarte frumos articolul…sper ca acesti “Frumosi nebuni ai Giulestiului” cunoscuti de fapt ca fostul Ultras Unione sa refaca un grup puternic si sa ajunga sa imbunatateasca atmosfera si realizarile din Peluza Nord…

  6. emil a scris in data de 29 Octombrie 2009 21:15:27

    dupa acest meci de la mioveni imi vine sa mor de oftica ca nu au putut mai mult iar lazar si astazi ca si in meciul cu steaua a dezamagit HAI RAPID!

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID