07 Decembrie 2009 12:00:27

Si totusi sa nu uitam …

postat de RapidFans in blogul RapidFans

     Pai si totusi lumea uita foarte usor …
     Inteleg ca existau argumente solide pentru care nu l-am fi putut prefera pe Geoana. Dar exista un motiv suprem pentru care nu ar fi trebuit sa-l prefer pe Basescu, daca as fi mers la vot. Mereu am spus ca suntem rapidisti inainte de a fi romani. E una din lozincile noastre preferate. Dar, ca intotdeauna ramane partea acea teoretica.
     Poate va amintiti celebrul, unicul meci Rapid - Steaua Bricheta. Poate va amintiti golul lui Sapunaru, momentul in care am atins culmea fericirii, minutul 73 in care arbitrul opreste meciul si practic toata bucuria, toata demnitatea, iubirea, si toate visele rapidistilor, ajung sa fie calcate in picioare intr-o maniera josnica. Eu nu am uitat si nu am de gand sa uit nicio clipa, acele momente ce-ti marcheaza viata de rapidist, pana la urma urmei viata ta de om implicat intr-o pasiune formidabila. Doar stiti despre ce vorbesc atunci cand numesc ‘’formidabila’’, pasiunea noastra. Inevitabil, imi apare in minte, ziua in care Basescu il apreciaza si-l decoreaza pe Deaconu pentru ‘’curajul dovedit’’. Deci, mai pe intelesul tuturor, presedintele invarte si mai tare cutitul in rana rapidistilor.
     Sincer, ipocritii, cei care vor mai avea tupeul sa spuna ca traiesc greu, ca pleaca din Romania pentru a face bani, departe de familie, astia pur si simplu nu se pot numi oameni. L-as scuipa pe cel care mi-ar spune ca a votat cu Basescu si ca o duce rau.

     Pentru ca va era frica de comunism, tin sa va informez ca ati votat cel mai mare comunist. Il aratam cu degetul pe Ceausescu cand toti vorbesc despre reusitele spurcatilor. Doar un Ceausescu ar fi putut decora un arbitru dupa un meci intrerupt pe Giulesti, doar un mare dictator ar face ce face Basescu, chiar acum, in aceste vremuri in care, aparent, toata lumea se poate imbata cu libertate si democratie ! 
     Ce-ar mai fi de spus in afara GoldenSpritului facut impreuna cu Gigi Becali dupa scoaterea echipei RAPID din Europa de catre spurcati … Bine ca nu am avut de ales intre el si Base ca raul mai mic ar fi fost Gigi ;)

5 raspunsuri in

'Si totusi sa nu uitam … '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Si totusi sa nu uitam …'.

  1. Cata maniacs a scris in data de 07 Decembrie 2009 23:33:42

    cateodata lucrurile nu trebuie amestecate, asta e opinia mea … consider ca am votat raul mai mic … pace si respect

  2. Mircea a scris in data de 07 Decembrie 2009 23:41:26

    a … aha … parca imi aduc aminte … dar totusi nu cred ca s-a intamplat asa ceva … sunt trucate pozele … sunteti naspa … huuuuooooo ….

  3. BADEa a scris in data de 08 Decembrie 2009 0:00:25

    :twisted: :twisted: :twisted:

  4. adrian a scris in data de 08 Decembrie 2009 15:02:08

    ai mare dreptate!!!!!!!!

  5. Anonim a scris in data de 08 Decembrie 2009 23:49:20

    :cry:

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID